WENKO Ambiente 2020

Μια διαφορετική έκθεση “Ambiente” για την WENKO

Για πολλά χρόνια η WENKO είναι ένας από τους πιστούς εκθέτες της διεθνούς εμπορικής έκθεσης Ambiente. Στην αρχή του Φεβρουαρίου 2020, παραβρέθηκε στην Φρανκφούρτη με πολύ χαρά και αυτοπεποίθηση, εμπνέοντας τους επισκέπτες με πολλά νέα προϊόντα της. Η μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών αγαθών παγκοσμίως, υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής Messe Frankfurt, προσελκύει τακτικά πολυάριθμους εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες στην κεντρική μητρόπολη.

 

ambiente2020

 

 

Δείτε όλα τα προϊόντα της WENKO στο B2B site μας

 

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το εκθεσιακό περίπτερο της WENKO δημιουργήθηκε από το marketing και τις ομάδες product management με μεγάλη προσπάθεια, επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν και ο ιός δεν είχε ακόμη διασπορά στην Ευρώπη, η αβεβαιότητα ήταν σαφώς αισθητή. Στο κλίμα αυτό προστέθηκε και η καταιγίδα “Ciara” που προκάλεσε αρκετές ακυρώσεις πτήσεων και τρένων και κατέστησε αδύνατο να φτάσουν ορισμένοι επισκέπτες στον χώρο της έκθεση. Εκ των υστέρων, παρά τον μειωμένο αριθμό των επισκεπτών, τα σχόλια για τα νέα προϊόντα της WENKO ήτανε ιδιαίτερα εγκωμιαστικά!

 

Κατάλογος WENKO Ambiente 2020

Για τους πελάτες που δεν μπορούσαν να παραβρεθούν και να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της WENKO, αλλά και για όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο  C09 στην αίθουσα 12.1 της έκθεσης και επιθυμούν να θυμηθούν της καινοτομίες που παρουσιάστηκαν, δημιουργήθηκε ο παρακάτω ειδικός κατάλογος. Στις επόμενες σελίδες  του καταλόγου αυτού, θα μεταφερθείτε στην έκθεση Ambiente του τρέχοντος έτους!

 

WENKO Ambiente 2020 Catalogue

 

Σειρά Προϊόντων Turbo-Loc®

Από τη σειρά “Στερέωση χωρίς διάτρηση” (fixing without drilling), παρουσιάστηκε τη νέα σειρά προϊόντων Turbo-Loc® από ανοξείδωτο ατσάλι “Orea”, πολύ μοντέρνα και διαθέσιμη πλέον και σε μαύρο χρώμα.

turbo loc 5turbo loc 3

 

 

 

 

 

SMART Toilet

Η σειρά καθισμάτων τουαλέτας έχει πλέον συμπληρωθεί  με τα αποκλειστικά καθίσματα που είναι παράλληλα συμβατά με όλα τα κεραμικά των κοινών brands. Έχουμε επίσης επεκτείνει τη γκάμα με την “Έξυπνη τουαλέτα” (Smart Toilet), τη δική μας πρωτοποριακή τουαλέτα-ντουζιέρα (Toilet Shower).

WENKO SMART toilet    

 

Αειφορία και Βιωσιμότητα

Στην Ambiente, αφιερώθηκε από την WENKO ένα ολόκληρο δωμάτιο  για το θέμα της βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλών εξοικονόμησης νερού για ντουζιέρες, πιστοποιημένες κρεμάστρες ρούχων κατά  FSC, διάφορα προϊόντα από μπαμπού και βιώσιμα προϊόντα για την κουζίνα.

 

shower_heads

     

 

Τις εντυπώσεις των επισκεπτών και ιδίως των δημοσιογραφικών ανταποκριτών της έκθεσης έκλεψε αδιαμφισβήτητα το “δωμάτιο αειφoρίας” της WENKO.

Sustainability Room

 

Η νέα γκάμα σιδερόπανων αποδεικνύει την ανάδειξη του ζητήματος της αειφορίας στην πράξη!

  • Μόνο τα σιδερόπανα της WENKO κυκλοφορούν στην αγορά με οικολογικά βιώσιμη συσκευασία χωρίς polybag και χωρίς καθόλου πλαστικό!
  • Με ποιότητα ελεγμένη για επιβλαβείς ουσίες, πιστοποιημένη κατά OEKO-TEX®. 
  • Υλικά υψηλής τεχνολογίας για εξοικονόμηση ενέργειας. Σ
  • Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ευρώπη με σύντομες διαδρομές μεταφοράς, υψηλής ποιότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απολαύστε την περιήγηση στα νέα προϊόντα της WENKO καθώς και σε όλη τη γκάμα στο B2B site μας!

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για χονδρική; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.