SafeLock

Αγγίξτε με ασφάλεια!

Η αποφυγή μεταφοράς και κυρίως πρόσληψης μικροβίων, αδιαμφισβήτητα, μας αφορά όλους. Η καθημερινότητα μετά από μια σοβαρή πανδημία, με έναν ιδιαίτερα μεταδοτικό ιό, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Οι κοινωνικές επαφές όμως όσο κι έχουν αλλάξει, δεν θα σταματήσουν. Οι καθημερινές συναλλαγές ομοίως, ούτε μειώνονται ούτε πρόκειται να διακοπούν. Ακόμα και στην περίπτωση αποφυγής μιας επικείμενης νέας έξαρσης του ιού, η απαιτούμενη προσοχή σε κάθε μας κίνηση θα είναι πλέον πολλαπλά αυξημένη. Το πρωτοποριακό προϊόν Safe Lock δίνει την λύση στις νέες μας ανάγκες.  Μας προτρέπει φανερά “Αγγίξτε με ασφάλεια!” χωρίς τον φόβο έκθεσης σε μικρόβια!

 

Δείτε το χρηστικό κλειδί υγιεινής πολλαπλών χρήσεων Safe Lock στο B2B site μας

 

 

Το Safe Lock είναι ένα κλειδί υγιεινής πολλαπλών χρήσεων. Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά αφού χωράει μόλις στην παλάμη του χεριού. Ο απόλυτα εργονομικός σχεδιασμός του, το καθιστά φυσική προέκταση του χεριού!

 

Προστασία από επαφή!

Το Safe Lock εγγυάται αποφυγή μετάδοσης μικροβίων από επαφή έως και 99% ! Το μήκος και η στιβαρή του κατασκευή επιτρέπουν την πίεση όλων των κουμπιών. Σε έναν ανελκυστήρα, σε ένα θυροτηλέφωνο ή σε μία οποιαδήποτε κοινόχρηστη συσκευή το άγγιγμα του Safe Lock προστατεύει αποτελεσματικά από την μεταφορά μικροβίων.

 

Εργονομικός Σχεδιασμός

Ο εργονομικός σχεδιασμός του με την μορφή “γάτζου” στο μπροστινό άκρο του Safe Lock διευκολύνει το ανέπαφο άνοιγμα των πιο συχνά συναντώμενων πορτών με χερούλι. Παρόμοια χρησιμοποιείται και σε εισόδους καταστημάτων με χειρολαβή, στα μέσα μαζική μεταφοράς προφυλάσσοντας τον χρήστη από την απευθείας επαφή. Το άψογα ζυγισμένο σώμα του προσφέρει άψογο χειρισμό ακόμα και μίας αντλίας καυσίμων!

 

Αντιμικροβιακή σύνθεση

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε χαλκό (60%) τύπου copper Alloy H59, το καθιστά εγγενώς αντιμικροβιακό. Το Safe Lock επιβραδύνει ή/και σταματά την εξάπλωση μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, ιών, πρωτοζώων και μυκήτων. Καθαρίζεται εύκολα με σύρμα κουζίνας ή σκουπίζοντάς το με απολυμαντικό πανάκι.

 

Εφαρμογή σε ATM & POS

Η άκρη επαφής του έχει ειδικά σχεδιασμένη επίπεδη επιφάνεια που του επιτρέπει τον άψογη λειτουργία του σε όλες τις οθόνες αφής κοινής χρήσης, όπως ATM, εκδοτήρια εισιτηρίων, κλπ. Η προστασία από την άμεση επαφή σε ATM & POS είναι ο επιτακτική ανάγκη σε όλες τις καθημερινές συναλλαγές.

Safe Lock ATM

 

 

…ευρεία ΕΦΑΡΜΟΓΗ!

Οι εφαρμογές του κλειδιού υγιεινής Safe Lock είναι πραγματικά αμέτρητες! Το πάτημα οποιουδήποτε κουμπιού, η έλξη/ώθηση μίας χειρολαβής πόρτας ή συρταριού, οι χρήσεις του σε όλους τους δημόσιους και πολυσύχναστους χώρους με μεγάλο συνωστισμό γίνονται πλέον άφοβα.

Αγγίξτε με ασφάλεια! Παντού! Αποκτήστε ασφαλή πρόσβαση…το Safe Lock σας προστατεύει!

 

 

Δείτε το χρηστικό κλειδί υγιεινής πολλαπλών χρήσεων Safe Lock στο B2B site μας

Safe Lock Logo

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για το κλειδί υγιεινής πολλαπλών χρήσεων;  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

 

 

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Η χρήση αυτού του προϊόντος αποτελεί συμπλήρωμα και όχι υποκατάστατο των τυπικών πρακτικών ελέγχου των λοιμώξεων. Οι χρήστες πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν όλες τις τρέχουσες πρακτικές ελέγχου λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τον καθαρισμό και την απολύμανση περιβαλλοντικών επιφανειών. Το επιφανειακό υλικό του κράματος χαλκού έχει αποδεχθεί εργαστηριακά ότι μειώνει την μικροβιακή μόλυνση, αλλά δεν αποτρέπει απαραίτητα τη διασταυρούμενη επιμόλυνση.