γρατζουνίες και οξείδωση στο αυτοκίνητο; Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο προϊόν!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την ανακάλυψη μιας νέας γρατσουνιάς στο χρώμα του αυτοκινήτου σας. Είτε πρόκειται για μια ελαφριά γρατσουνιά είτε για μικρό θάμπωμα, μπορεί εύκολα να λυθεί χωρίς την ανάγκη για μια δαπανηρή εργασία βαφής σε ένα φανοποιείο. Στο παρακάτω άρθρο ακολουθεί ένας απλός οδηγός για το πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από γρατζουνιές και οξείδωση στο αυτοκίνητο σας με τη χρήση ορισμένων προϊόντων αφαίρεσης γρατζουνιών από την Turtle Wax®.

 

Δείτε όλα τα προϊόντα της Turtle Wax® στο B2B site μας

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των προϊόντων αφαίρεσης γρατσουνιών και των γυαλιστικών;

Διαφορές στη σύσταση: Τα προϊόντα αφαίρεσης γρατζουνιών, γενικά, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά απόδοσης με τα γυαλιστικά. Τα προϊόντα αφαίρεσης γρατσουνιών, ωστόσο, φτιάχνονται, και οι οδηγίες τους είναι προσαρμοσμένες, για την επιδιόρθωση μικρών κηλίδων» στο φινίρισμα ή για να παρέχουν λύσεις τοπικής επισκευής.


Αποφασίστε ποιο προϊόν επισκευής γρατσουνιών ή οξείδωσης είναι καλύτερο για το αυτοκίνητό σας.

 

Οξείδωση

Αν το κύριο πρόβλημα είναι η οξείδωση και το θαμπό φινίρισμα στο χρώμα, τότε η παχύρρευστη αλοιφή επιδιόρθωσης Rubbing Compound  αλλά και η λεπτόρρευστη αλοιφή γυαλίσματος Polishing Compound είναι οι καλύτερες για αυτή τη χρήση.

 

             

 

Η ειδική φόρμουλά του περιέχει παράγοντες τριβής και αποκαθιστά βαθιά διαβρωμένες και οξειδωμένες επιφάνειες. Εφαρμόζεται ελεγχόμενα στο σημείο που χρειάζεται. Εξομαλύνει σοβαρά γδαρσίματα στην επιφάνεια του αυτοκινήτου, αφαιρεί επίμονους λεκέδες και βαριά οξείδωση αφήνοντας ένα καθαρό, ομοιόμορφο φινίρισμα. Ιδανική και για την αφαίρεση ξένων χρωμάτων.

 

                   

Η ειδική σύνθεση της έχει την ιδιότητα να αφαιρεί τις επιφανειακές γρατζουνιές και την οξείδωση αποκαθιστώντας τη λάμψη του αμαξώματος. Περιέχει συστατικά γυαλίσματος και είναι ασφαλής για όλα τα χρώματα, βαμμένο μέταλλο & χρώμιο. Επαναφέρει τα ελαφρώς οξειδωμένα, ξεθωριασμένα βερνίκια, χαρίζοντας όψη καινούργιου στο αυτοκίνητό σας.

Για νεότερα αυτοκίνητα

Πρέπει σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι τα επιδιορθωτικά με σύσταση πάστας (αλοιφές) είναι πιο δραστικά από τα αντίστοιχα προϊόντα υγρής μορφής. Γι’ αυτό ακριβώς η χρήση τους συνίσταται σε παλαιότερα αυτοκίνητα με έντονη ατόνηση του χρώματος και φθορές μακροχρόνιας οξείδωσης. Σε καινούρια αυτοκίνητα, ιδίως σε αυτά με πιο σκούρα χρώματα, προτείνεται το Renew Polish της Turtle Wax®.

 

              

 

Το γυαλιστικό επανόρθωσης χρώματος το Renew Polish είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επαναφέρει ξεθωριασμένα και αλλοιωμένα χρώματα σε μία μόνο εφαρμογή. Αφαιρεί μικρογρατζουνιές, αμυχές και ξένο χρώμα. Οι λειαντικοί παράγοντες ακριβείας που περιέχει αφήνουν ένα άψογο φινίρισμα κατά τη διάρκεια του γυαλίσματος, αποκαθιστώντας τη λάμψη. Τα συστατικά του είναι ασφαλή για όλα τα φινιρίσματα αυτοκινήτων ((βαμμένο μέταλλο ή/και χρώμιο) και δεν γρατζουνίζουν.


 

Έντονες γρατζουνιές

Αν το πρόβλημα εντοπίζεται στην επισκευή γρατσουνιών ή την αφαίρεση των κηλίδων, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα αφαίρεσης γρατζουνιών Scratch Remover ή Scratch Repair & Renew .

 

              

 

To Επιδιορθωτικό για γρατζουνιές Scratch Remover  της Turtle Wax®, εξαφανίζει με ασφάλεια γδαρσίματα και μικρές εκδορές. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους χρωμάτων.

 

 

                                 

 

To προϊόν φροντίδας γρατζουνιών Scratch Repair & Renew με μοναδική τεχνολογία Heal & Seal, αφαιρεί με ασφάλεια μικρές και μεγάλες εκδορές, στίγματα, κηλίδες, βαφές και άλλα σημάδια (Ηeal). To αποτέλεσμα της επιδιόρθωσης δεν φεύγει με τα πλυσίματα. Η σύστασή του προστατεύει την επιδιορθωμένη επιφάνεια του χρώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα (Seal). Η δραστική του φόρμουλα επιδιορθώνει φθορές χρόνων με μια μόνο χρήση!

 

Πώς λειτουργούν τα προϊόντα επιδιόρθωσης γρατζουνιών;

  • Τα προϊόντα επιδιόρθωσης γρατζουνιών συνίστανται συνήθως σε σκευάσματα που περιέχουν ήπια ή ειδικά στιλβωτικά σχεδιασμένα για την αφαίρεση των ελαφρών επιφανειακών ατελειών και μπορεί να περιέχουν κερί ή καθαριστικά πολυμερή για να «γεμίσουν» βαθύτερες εκδορές.

 

  • Τα προϊόντα αυτά είναι συνήθως δραστικά από την πρώτη εφαρμογή επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη βελτίωση του χρώματος. Χρησιμοποιούνται για τοπική επιδιόρθωση σε μία μόνο γρατζουνιά ή μπορούν να εφαρμοστούν σαν ένα συμβατικό κερί αυτοκινήτου για την αποκατάσταση της συνολικής επιφάνειας του αυτοκινήτου. Η απόδοση του προϊόντος είναι περιορισμένη λόγω των ήπιων χαρακτηριστικών καθαρισμού και στίλβωσης αυτών των συνθέσεων, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα επιδιορθωτικά γρατζουνιών ενδέχεται να μην είναι σε θέση να απομακρύνουν την ισχυρότερη οξείδωση, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα Rubbing Compound & Polishing Compound.

 

Γρατζουνιές και οξείδωση στο αυτοκίνητο; Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο προϊόν από την Turtle Wax®!

Turtle Wax Logo