Διαγωνισμός Fiskars “Πόσο καλά γνωρίζεις την Fiskars;”

Διαγωνισμός Fiskars!

“Πόσο καλά γνωρίζεις την Fiskars;”

Η Fiskars® διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό με πολλούς τυχερούς που θα κερδίσουνε μοναδικά πλούσια δώρα Fiskars.

Συγκεκριμένα,  3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ για να την εξαργυρώσουν σε προϊόντα Fiskars της επιλογής τους στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Επιπλέον, ακόμη 43 τυχεροί θα κερδίσουν πλούσια δώρα Fiskars. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει για 2 μήνα, μέχρι την 31/07!

Τι χρειάζεται? Ο χρήστης να μπει στο diagonismos.fiskarsgardening.gr και να απαντήσει στις 6 ερωτήσεις. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση! Αρκεί ο συμμετέχοντας να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία του για να μπει στην κλήρωση και να κερδίσει!

Extra Tip!

Κάνοντας share τον διαγωνισμό Fiskars στα social media, αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν τα πλούσια δώρα Fiskars.

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Fiskars Greece. 

Διαγωνισμός Fiskars

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις για τον Διαγωνισμός Fiskars. Για να τους διαβάσετε επισκεφτείτε το diagonismos.fiskarsgardening.gr.

 

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Fiskars® για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ.


 

Δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων της Fiskars στο B2B site μας

b2b vectorbrands

 

 

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία προϊόντα της Fiskars; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!