Διακόσμηση Μπάνιου – Τι επιτάσσει η μόδα για το μπάνιο?!

Το 2019 δεν είναι μακριά και πάντα ένα νέο έτος μας εμπνέει για αλλαγές! Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τι θεωρούμε “hot” για το μπάνιο σας για το νέο έτος και να σας παροτρύνουμε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Διακόσμηση Μπάνιου – Τι επιτάσσει η μόδα για το μπάνιο?!

Περιηγηθείτε στη σελίδα παρακάτω και βρείτε όλα τα “must-have” για ένα μοντέρνο μπάνιο!

1.  Οι τοίχοι του μπάνιου σας μπορούν να αποτελέσουν αποθηκευτικοί χώροι και εικαστικές παρεμβάσεις, όταν συνδυαστούν με έξυπνους φωτισμούς κι έτσι να απογειώσουν το στυλ του.

2. Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο τηλέφωνο οροφής για το ντους και μεγιστοποιήστε την απόλαυση.

3. Τα vintage έπιπλα μπάνιου είναι must για το 2019, οπότε ξεκινήστε να ξεθάβετε ότι έχετε στην αποθήκη σας αλλά και αποθηκεύστε vintage έπιπλα που σας χαρίζουν φίλοι και γνωστοί ώστε να τα χρησιμοποιήσετε στην διακόσμηση του μπάνιου σας.

4. Επιλέξτε κεραμικά τουβλάκια για να επενδύσετε και να διακοσμήσετε τους τοίχους σας.

Θα κάνουν το μπάνιο σας πιο «ζεστό» και μοντέρνο.

5. Επιλέξτε περίεργες και εντυπωσιακές κουρτίνες μπάνιου. Προσδίδουν μια ταυτότητα στο χώρο σας και είναι εντυπωσιακές.

6. Μην διστάσετε να αγοράσετε όμορφα χαλιά μπάνιου, δίνουν στο χώρο την αίσθηση του luxurious και μπορούν να δώσουν έναν τόνο διαφορετικό.

 

7. Αν φοβόσουν μέχρι σήμερα το μάρμαρο, ξεπέρασε το! Πρόκειται για το απόλυτο υλικό για το μπάνιο σου το 2019! Η διαχρονική τάση του το κάνει στυλάτο και premium.

8. Η άνεση είναι το κλειδί, που σημαίνει ότι όλα τα στοιχεία του μπάνιου σας (από χαλιά, φυτά εσωτερικού χώρου, μέχρι και διακοσμητικά) πρέπει να μετατρέψουν το μπάνιο σας σε χώρο που μοιάζει με spa. Η Wenko έχει λύσεις για όλους τους τύπους μπάνιο που σας εγγυώνται τον απόλυτο συνδυασμό ποιότητας και στυλ στην διακόσμηση μπάνιου.

 

Εσείς είστε έτοιμοι να μετατρέψετε μία μικρή καθημερινή σας απόλαυση σε απόλυτη εμπειρία spa;
Αν ναι, είστε μόλις μία μικρή ανακαίνιση μακριά!

 

wenko_logo

Διακόσμηση Μπάνιου – Τι επιτάσσει η μόδα για το μπάνιο?!;