Η Qbrick System ανήκει στο όμιλο Patrol Group που ιδρύθηκε το 1991 και απασχολεί πάνω από 400 εργαζομένους, έχοντας ισχυρή παρουσία τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Αυστραλία, Αφρική και Ασία. Η εμπειρία της τα 20 και χρόνια που δραστηριοποιείται σε αυτό το χώρο είναι ταυτόσημη με προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτομίες.

Αδιαμφισβήτητα τα προϊόντα της Qbrick System είναι μοναδικά και ξεχωρίζουν.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει την Qbrick System μοναδική;

  1. Έξυπνες λύσεις

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην καινοτομία, έχοντας ως αποτέλεσμα το λανσάρισμα καινοτόμων προϊόντων που βοηθούν τον κάθε επαγγελματία να εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Ο εργονομικός σχεδιασμός των προϊόντων Qbrick System είναι επί της ουσίας το πλέον χαρακτηριστικό τους γνώρισμα.

  1. Ποιότητα

Στόχος της Qbrick System είναι να παράγει προϊόντα προσεγμένα έως την λεπτομέρεια και φτιαγμένα με τα πλέον ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά. Ο συμβιβασμός σε αυτά δε μοιάζει με επιλογή για τη Qbrick System.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα προϊόντα της Qbrick System να εγγυώνται χρόνια χωρίς λειτουργικά προβλήματα ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

  1. Ευελιξία

Γνωρίζοντας η εταιρεία τις διαφορετικές προσδοκίες και ανάγκες των πελατών-επαγγελματιών δημιούργησε ένα σύστημα που έχει πολλούς δυνατούς συνδυασμούς για ευέλικτες εφαρμογές.

Γιατί ποιος γνωρίζει τις ανάγκες σας καλύτερα από εσάς τον ίδιο?!

  1. Ευκολία στην κίνηση

Κάθε προϊόν της Qbrick System μπορεί να μεταφερθεί ασφαλώς και εύκολα ανεξάρτητα από τα εμπόδια μπορεί να εμφανιστούν στη διαδρομή σας. Με τις λύσεις που παρέχει η Qbick System σίγουρα η δουλειά σας θα γίνει ευκολότερα.

Εκτός όλων αυτών βασική αξία της εταιρείας αποτελεί η προστασία του περιβάλλοντος. Ο όμιλος Patrol Group γενικότερα φροντίζει να λειτουργεί σε αρμονία με τη φύση. Η ανακύκλωση οδηγεί στη μείωση των πρωτογενών πρώτων υλών, έχοντας ως αποτέλεσμα την αποδοτικότερη διαχείριση των φυσικών πόρων και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Η προϊοντική γκάμα της Qbrick χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:

  • Basic
  • Profi
  • Technik

Η κάθε σειρά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα και παρέχει λύσεις που υπερέχουν έναντι του ανταγωνισμού, τόσο στα σημεία όσο και κατά κόρον.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή καλέστε το Customer Service της Vector Brands στο 210 9600750 – 780.