κλειδαριά φορτηγού υψίστης ασφάλειας

Κλειδαριά Πόρτας Υψίστης Ασφαλείας της Master Lock

Η κλειδαριά πόρτας Υψίστης Ασφαλείας της Master Lock είναι ένα νέο προϊόν της εταιρείας που εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια για το φορτηγό και όχι μόνο! Μπορεί εκτός από επαγγελματική χρήση να χρησιμοποιηθεί και για οικειακή χρήση, όπως στην γκαραζόπορτα και στην αποθήκη του σπιτιού. Ενώ για επαγγελματική χρήση δεν περιορίζεται μόνο για χρήση στα εταιρικά van αλλά και στις πύλες ή τις αποθήκες κάποιας εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η κλειδαριά πόρτας φορτηγού της Master Lock έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Έχει στήριγμα από σκληρυμένο χάλυβα 23 εκατοστών που αντέχει σε βίαιες παραβιάσεις.
  • Ο σχεδιασμός του κρυφού λουκέτου και το κάλυμμα του στηρίγματος παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια κατά του πριονίσματος και της κοπής του.
  • ΤΟ σώμα της είναι από ψευδάργυρο για να προσφέρει μέγιστη αντοχή και στις καιρικές συνθήκες.

 

Κλειδαριά Φορτητού Master Lock_1

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Master Lock για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ.


 

Με επίπεδο ασφαλείας 10 στα 10, η κλειδαριά πόρτας φορτηγού της Master Lock, είναι ιδανική για τη διασφάλιση της ιδιοκτησίας.

 

επίπεδο ασφαλείας 10

Δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων της Master Lock στο B2B site μας

b2b vectorbrands

 

Η Master Lock είναι πλέον αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο ως η ηγέτιδα εταιρία στα λουκέτα και προϊόντα ασφάλειας . Ιδρύθηκε το 1921, στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και διακινητή παγκοσμίως, συνεχίζοντας με το πάθος του ιδρυτή της να δίνει καινοτόμες λύσεις στο τομέα της ασφάλειας. Η γκάμα των προϊόντων της με τα χρόνια έχει διευρυνθεί και σήμερα εκτός από τα πασίγνωστα λουκέτα μπρούντζου και αλουμινίου περιέχει χρηματοκιβώτια, συρματόσχοινα, αλυσίδες υψηλής ασφαλείας, προϊόντα για δίτροχα, ιμάντες, και ολοκληρωμένη σειρά για ποδήλατα. Η εταιρία έχει δώσει μεγάλη έμφαση και στον τομέα της ελεγχόμενης πρόσβασης (select access) με μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο ειδικών απαιτήσεων. Τα λουκέτα Master Lock είναι τα μόνα με εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τις κλειδαριές και τους μηχανισμούς τους.

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία προϊόντα της Master Lock; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!