λεκέδες κραγιόν

Λεκέδες κραγιόν αντίο μια για πάντα!

Αδιαμφισβήτητα οι λεκέδες από κραγιόν είναι από τους πιο επίμονους λεκέδες, λόγω των χρωστικών που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή τους. Ωστόσο, είναι και από τους πιο συνήθεις. Θα μπορούσαμε να πούμε στους λεκέδες κραγιόν, αντίο μια για πάντα; Το πόσο εύκολα αφαιρείται ένας λεκές από τις υφασμάτινες επιφάνειες εξαρτάται από τρεις παράγοντες:

  1. Το είδος του κραγιόν
  2. Τον καιρό που υφίσταται αυτός ο λεκές
  3. Το μέγεθος του λεκέ

Βάσει των παραπάνω παραγόντων λοιπόν άλλοι λεκέδες κραγιόν φεύγουν εύκολα κι άλλοι δυσκολότερα.

Η μέθοδος που θα ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από έναν τέτοιου είδους λεκέ είναι στη δική σας διακριτική ευχέρεια. Άλλοι θα προτιμούσαν να πάνε το αγαπημένο τους πουκάμισο με λεκέδες κραγιόν στο καθαριστήριο χωρίς δεύτερη σκέψη, άλλοι θα προτιμούσαν να απαλλαγούν από αυτούς από μόνοι τους.

Για τους λάτρεις του «κάντε το μόνοι σας», σας έχουμε 5 μοναδικούς τρόπους για να πείτε Λεκέδες κραγιόν: αντίο μια για πάντα:

  1. Σκουπίστε τους λεκέδες κραγιόν με μια χαρτοπετσέτα
  2. Ξεπλύνετε τους λεκέδες κραγιόν με κρύο νερό
  3. Προσθέστε απορρυπαντικό πάνω στους λεκέδες κραγιόν
  4. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξίδι για να αφαιρέσετε λεκέδες κραγιόν
  5. Χρησιμοποιήστε το σπρέι πολλαπλών χρήσεων WD-40  για να αφαιρέσετε λεκέδες κραγιόν

Για να μάθετε περισσότερα  για όλους τους παραπάνω τρόπους αφαίρεσης λεκέδων κραγιόν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της  WD-40 και ενημερωθείτε διεξοδικότερα.

Πέραν όμως αυτής της χρήσιμης συμβουλής, προκειμένου να μαθαίνετε ακόμη περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα της WD-40 αλλά κι άλλες χρήσιμες συμβουλές ή όλα τα νεότερα για το WD-40 επισκεφτείτε τη σελίδα της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εδώ.