Λουκέτα ασφαλείας

Προϊόντα Aσφαλείας Masterlock

Η Master Lock είναι πλέον αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο ως η ηγέτιδα  εταιρία  στα λουκέτα και προϊόντα ασφάλειας . Ιδρύθηκε το 1921, στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και διακινητή παγκοσμίως,  συνεχίζοντας με το πάθος του ιδρυτή της να δίνει καινοτόμες λύσεις στο τομέα της ασφάλειας.

Η γκάμα των προϊόντων με τα χρόνια έχει διευρυνθεί και σήμερα εκτός από τα πασίγνωστα λουκέτα μπρούντζου και αλουμινίου περιέχει χρηματοκιβώτια, συρματόσχοινα, αλυσίδες υψηλής ασφαλείας, προϊόντα για δίτροχα, ιμάντες, και ολοκληρωμένη σειρά για ποδήλατα.

Τελευταία έχει δοθεί έμφαση από την Masterlock στον τομέα της ελεγχόμενης πρόσβασης ( select access ) με μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο ειδικών απαιτήσεων.

Τα λουκέτα Masterlock είναι τα μόνα με εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τις κλειδαριές και τους μηχανισμούς τους.

Στην Vector είμαστε «δεμένοι» με την Masterlock. Για χονδρική επικοινωνήστε μαζί μας!

Lockout Tagout (LOTO)

Lockout/Tagout είναι μια διαδικασία για την ασφάλεια των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της επισκευής, συντήρησης των μηχανημάτων μιας βιομηχανικής μονάδας.

Μέσω ειδικών σημάνσεων, συστημάτων ασφάλισης και κλειδαριών, διασφαλίζεται η απομόνωση των πηγών ενέργειας (ηλεκτρική, μηχανική, θερμική κ.α) ώστε να πραγματοποιείται με πλήρη ασφάλεια η συντήρηση του εξοπλισμού μέχρι το πέρας των εργασιών.