Λουκέτα ασφαλείας

Τα λουκέτα ασφαλείας είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές για να προστατέψετε τα αντικείμενα αξίας σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούνται για την προστασία ποδηλάτων, εργαλείων, αποσκευών, όπλων, κοσμημάτων, για το κλείδωμα θυρών και σε πολλές ακόμα εφαρμογές. Η Masterlock θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή λουκέτων ασφαλείας και η γκάμα της διαθέτει τα ιδανικότερα λουκέτα για οποιαδήποτε χρήση τα χρειάζεστε.

Τα λουκέτα της είναι διαθέτουν περισσότερες από 40 αναγνωρισμένες πατέντες ασφαλείας και για αυτό το λόγο θεωρείται πρωτοπόρος εταιρεία σε είδη ασφαλείας.  

Μηχανισμός λουκέτου

Τα λουκέτα ασφαλείας της Masterlock διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να σας εξασφαλίσουν τη μέγιστη ασφάλεια.

  • Συμπαγές σώμα
  • Εξάγωνος – οκτάγωνος λαιμός κατασκευασμένος από κράμα βορίου ή ατσάλι
  • Μηχανισμός διπλού κλειδώματος λαιμού
  • Αντοχή στις καιρικές συνθήκες λόγω της κατασκευής τους από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Θερμοπλαστικό κάλυμμα για περαιτέρω προστασία από γρατσουνιές
Λουκέτο με κάλυμμα προστασίας

Λουκέτα  ασφαλείας με προστατευτικό κάλυμμα προστασίας

Μη φοβάστε να αφήσετε εκτεθειμένα τα λουκέτα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες των εξωτερικών χώρων. Τα ειδικά λουκέτα ασφαλείας της Masterlock με προστατευτικό κάλυμμα βινυλίου τα προστατεύουν από τις γρατσουνιές και τη διάβρωση.

Λουκέτα μεταβλητού λαιμού

Τα λουκέτα μεταβλητού λαιμού χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που θέλετε να κλειδώσετε αντικείμενα διαφορετικού μεγέθους. Ο λαιμός από ατσάλι μπορεί να αφαιρεθεί και να ρυθμιστεί ανάλογα το μέγεθος κλειδώματος που επιθυμείτε. Υπάρχει επιλογή για μπρούτζινο ή λαμινέ σώμα του λουκέτου.

Τα λουκέτα προστατευμένου λαιμού παρέχουν περισσότερη προστασία σε προσπάθειες κοψίματος του λαιμού. Διαθέτουν συμπαγές μπρούτζινο σώμα, διπλό κλείδωμα, λαιμό από ατσάλι και οδοντωτό κύλινδρο. Το κλειδί δεν αφαιρείται αν είναι ανοιχτό το λουκέτο ώστε να αποτρέπεται η απώλειά του.

λουκέτα ασφαλείας

Τα μπρούτζινα λουκέτα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη για κάθε χρήση. Διαθέτουν συμπαγές μπρούτζινο σώμα, με λαιμό από ατσάλι ή μπρούτζο,  ανοξείδωτο εσωτερικό μηχανισμό, οδοντωτό κύλινδρο, διπλό κλείδωμα και 2-4 κλειδιά.

Τάκος

Το ορθογώνιο λουκέτο τάκος, χάρη στο σχήμα του λαιμού του καθιστά την παραβίαση του λουκέτου πολύ δύσκολη. Διαθέτει συμπαγές σώμα από μπρούτζο, διπλό κλείδωμα, οδοντωτό κύλινδρο και λαιμό από ατσάλι. Είναι ιδανικό για το κλείδωμα θυρών σε αποθήκες και εξωτερικούς χώρους.

Πίσω σε Masterlock