TW HS Black Polish Hero LR

Μαύρα νέα από την Turtle Wax…

Η μεγάλη κληρονομιά της Turtle Wax® στην καινοτομία του γυαλίσματος αυτοκινήτου, έρχεται πάλι να ταράξει τα νερά με νέα προϊόντα και νέα υλικά! Μαύρα νέα από την Turtle Wax , καθώς δύο νέα προϊόντα που προορίζονται αποκλειστικά για την φροντίδα αυτοκινήτων μαύρου χρώματος έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στο γυάλισμα αλλά και την προστασία.  Το επόμενο επίπεδο στην περιποίηση του αυτοκινήτου έρχεται από την επέκταση της υπάρχουσας σειράς Hybrid Solutions με τα νέα προϊόντα Ceramic Acrylic Black. Γνωστά ήδη στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο από το 2020, θα είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ευρωπαϊκή αγορά χωρίς καμία αλλαγή στη σύνθεση και την αποτελεσματικότητα του μοναδικού αυτού μίγματος.

 

Ceramic Acrylic Black Polish & Black Wax

Kεραμική επίστρωση SiO2 αποκλειστικά για μεταλλικά μαύρα χρώματα

Στα αυτοκίνητα μαύρου χρώματος είναι περισσότερο εμφανείς οι γραντζουνιές, οι στροβιλισμοί, η σκόνη, οι βρωμιές κάθε είδους ακόμα και οι κηλίδες του νερού. Η Turtle Wax® αντιλαμβανόμενη την μεγαλύτερη δυσκολία συντήρησης σχεδίασε μια νέα φόρμουλα ακριβείας ειδικά για την ανάγκη αυτή!

Τα Μαύρα νέα από την Turtle Wax αναλυτικά:
 • Η νέα δραστική σύνθεση αυξάνει το βάθος του χρώματος, τη γυαλάδα και τη προστασία των μαύρων βαφών.
 • Πρωτοποριακή σύσταση από υδρογυαλιστικά πολυμερή που παρέχουν λεία υφή για εύκολη εφαρμογή.
 • Η ειδοποιός διαφορά από τα άλλα προϊόντα της σειράς βρίσκεται στην ύπαρξη κεριού Carnauba και μαύρων κόκκων στιλβώματος που γεμίζουν τις ατέλειες του χρώματος και αφήνουν βαθιά και πλούσια μαύρη λάμψη.
 • Τα πολυμερή SiO2 (διοξειδίου του πυριτίου) και τα πρόσθετα ακρυλικά πολυμερή παράγουν ένα ανθεκτικό προστατευτικό στρώμα που απωθεί το νερό, τις δραστικές χημικές ουσίες και εμποδίζουν τη δημιουργία κηλίδων νερού για μήνες.
 • Κάθε φορά που εφαρμόζεται το προϊόν, δημιουργούνται επιπλέον στρώματα προστασίας (layering) στην επιφάνεια του αμαξώματος.

 

Δύο προϊόντα ειδικά για μαύρα οχήματα, που εφαρμόζονται είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά για κορυφαία αποτελέσματα:

Ceramic Acrylic Black Polish

Ceramic Acrylic Black Polish

 

 • Φόρμουλα ακριβείας όλα-σε-έλα (καθαρισμός-γυάλισμα-προστασία).
 • Κρεμώδης σύσταση για εφαρμογή με αλοιφαδόρο ή με το χέρι.
 • Αφαίρεση έντονων γρατζουνιών, στροβιλισμών, αραχνών και επίμονων ατελειών του χρώματος.
 • Δραστική σύνθεση: Μια μικρή ποσότητα είναι υπεραρκετή.
 • Ενισχύεται η απώθηση του νερού εξοικονομώντας έτσι χρόνο από το στέγνωμα.
 • Προτείνεται η χρήση του υγρού σπρέι Black Wax της σειράς Hybrid Solutions Ceramic Acrylic για ενίσχυση της λάμψης και της προστασίας.

 

 

 


Ceramic Acrylic Black Wax

Ceramic Acrylic           Black Wax

 • Γυάλισμα που αυξάνει ασύλληπτα το βάθος του χρώματος και προστατεύει.
 • Εφαρμογή σε καθαρό και στεγνό μεταλλικό χρώμα.
 • Υγρή μορφή για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με το χέρι.
 • Αφαίρεση ήπιων γρατζουνιών, στροβιλισμών, αραχνών και χρωματικών ατελειών.
 • Εξαιρετική απώθηση του νερού.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με όλα τα συμβατικά καθαριστικά αυτοκινήτου.
 • Αναδύει ένα ευχάριστο φρουτώδες άρωμα.
 • Προτείνεται πρώτα η χρήση της κρέμας Black Polish της σειράς Hybrid Solutions Ceramic Acrylic για καθαρισμό και αφαίρεση των έντονων ατελειών της βαφής.

 

 

 


Δείτε όλα τα νέα προϊόντα της Turtle Wax® στο B2B site μας!

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Turtle Wax® για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας επιχειρήσεις. Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα ειδών φροντίδας αυτοκινήτου, πρατήρια καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων.


 

Πλούσια & Βαθιά Λάμψη – Λεία Αίσθηση

Η εκθαμβωτική λάμψη που προσδίδουν παρέχει προστασία από δραστικά χημικά και διαρκεί για μήνες. Το χρώμα του αυτοκινήτου και το φινίρισμα αποκτούν βάθος και τόνωση σε ασύγκριτα επίπεδα. Τα υδρογυαλιστικά πολυμερή στο Black Polish παγιδεύουν και εγκλωβίζουν τη βρωμιά και τους ρύπους. Διευκολύνουν το σκούπισμα μόνο με ένα πανί μικροϊνών και αφήνουν έτσι μια απόλυτα λεία αίσθηση. Η χρήση τους μπορεί να γίνει άφοβα και σε πλαστικά, μεταλλικά ή άλλα διακοσμητικά του αυτοκινήτου, ενισχύοντας τη λάμψη τους. Η εξαφάνιση των κηλίδων του νερού είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας εφαρμογή παράλληλα με την προστασία του χρώματος από τις επικαθίσεις των ρύπων.

 

Τα νέα προϊόντα της Turtle Wax, ειδικά σχεδιασμένα για την προστασία και την λάμψη των μαύρων αυτοκινήτων, θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιo και στην Ελληνική αγορά. Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία νέα της Turtle Wax!

 

Βρείτε όλα τα κορυφαία προϊόντα της Τurtle Wax® στο B2B site μας

TW LOGO

 

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου;  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!