Νέα Επαγγελματικά Κοπίδια της Fiskars® Pro

fiskars logo

Τα εξειδικευμένα επαγγελματικά κοπίδια της Fiskars® Pro,  αποτελούν νέα προσθήκη στη γκάμα εργαλείων χειρός της Fiskars®.

Τα επαγγελματικά κοπίδια Fiskars® Pro της σειράς CarbonMax™ είναι σχεδιασμένα να έχουν αντοχή και ακρίβεια κατά την κοπή υλικών. Απευθύνονται σε τεχνικούς, γυψοσανιδάδες, ελαιοχρωματιστές, αλλά και άλλους επαγγελματίες. Στόχος τους είναι η πιο άνετη και ασφαλή εμπειρία κοψίματος κατά την εργασία.

 

Κοπίδια FISKARS

Κοπίδια FISKARS

 

 

 

 

 

 

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Fiskars® για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις. Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ.


 

Γιατί ξεχωρίζουν από τα κοινά κοπίδια;

Οι λεπίδες με την αποκλειστική τεχνολογία CarbonMax™ εξασφαλίζουν αυξημένη ανθεκτικότητα σε σχέση με τα κοινά προϊόντα κοπής. Συγκεκριμένα διαθέτουν έως και 24 φορές περισσότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα παραδοσιακά κοπίδια.

Η Firskars® έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά καλύτερων αλλά και ασφαλέστερων προϊόντων για τους επαγγελματίες, ενσωμάτωσε ένα σύστημα διπλού κλειδώματος. Αυτή η πατέντα αποτρέπει την τυχαία απελευθέρωση της λεπίδας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της κοπής η λεπίδα ασφαλίζει για πιο σταθερή χρήση και το άνοιγμά της μπορεί να γίνει ακόμα και με το ένα χέρι. Έτσι, εξασφαλίζεται ευκολία στη χρήση του κοπιδιού.

Fiskars ΚοπίδιαΗ αποκλειστική πατέντα τεχνολογία SoftGrip™ της Firskars® έχει χρησιμοποιηθεί και στις λαβές των επαγγελματικών κοπιδιών. Αυτή η καινοτομία προσφέρει εργονομική, ανάγλυφη και αντιολισθητική λαβή με απορρόφηση των κραδασμών για άνεση και έλεγχο. Παράλληλα, τα επαγγελματικά κοπίδια της Firskars® διαθέτουν μεταλλικό σκελετό για βέλτιστη ισορροπία και ανθεκτικότητα, καθώς και ενισχυμένο μεταλλικό άκρο που παρέχει αξιόπιστη αντίσταση σε χτυπήματα και πτώσεις.

 

 

 

 

Η συλλογή των κοπιδιών CarbonMax™ διαθέτει 7 επαγγελματικά κοπίδια. Ανάμεσα σε αυτά, τα δύο προϊόντα είναι πολυμορφικά, συνδυάζοντας 2 ειδών λεπίδες σε 1 προϊόν.

  • Το CarbonMax™ επαγγελματικό κοπίδι για γυψοσανίδες περιλαμβάνει μία κλασσική λεπίδα και ένα πριόνι, ιδανικό για κοπή γυψοσανίδας και άλλων ειδών.
  • Το CarbonMax™ επαγγελματικό κοπίδι για ελαιοχρωματιστές αποτελείται επίσης από πολλαπλά μέρη εκτός της κύριας λεπίδας. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει: ένα κοπίδι, ένα ανοιχτήρι κονσέρβας και ένα κατσαβίδι για άνοιγμα κουτιών βαφής και αφαίρεση/εγκατάσταση διακοπτών φωτισμού.
CarbonMax Κοπίδι για Γυψοσανίδες

Κοπίδι για Γυψοσανίδες

CarbonMax Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

CarbonMax Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

CarbonMax Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικότερες λεπτομέρειες των επαγγελματικών κοπιδιών CarbonMax™ της Fiskars® Pro:

Η σειρά συμπληρώνεται από τα βασικά μοντέλα με σταθερό, συρόμενο, αναδιπλούμενο κοπίδι καθώς και κοπίδι με σπαστή λάμα 18 ή 2χιλιοστών. 

CarbonMax Σταθερό Κοπίδι

Σταθερό Κοπίδι

CarbonMax Κοπίδι με Σπαστή Λάμα

Κοπίδι με Σπαστή Λάμα

CarbonMax Αναδιπλούμενο Κοπίδι

Αναδιπλούμενο Κοπίδι

CarbonMax Συρόμενο Κοπίδι

Συρόμενο Κοπίδι

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα προϊόντα της FISKARS® στο B2B site μας

B2B Vector Brands

FISKARS LOGOΕίστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία εργαλεία κήπου της Fiskars® ; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!