Ολισθητήρες Επίπλων

 

Οι ολισθητήρες επίπλων της Fix-o-Moll είναι ιδανικοί για την προστασία των δαπέδων σας από ζημιές. Ανεξάρτητα αν το δάπεδό σας είναι από παρκέ, μάρμαρο, πλακάκι ή μοκέτα, με τους ολισθητήρες επίπλων της Fix-o-Moll μπορείτε να μετακινήσετε και τα πιο βαριά έπιπλα, όπως ντουλάπες, βιβλιοθήκες και κρεβάτια, με ευκολία χωρίς να δημιουργούν στο δάπεδο σημάδια ή γρατσουνιές.

Όσον αφορά τους ολισθητήρες, η τοποθέτηση είναι πανεύκολη και τα πατώματα σας θα παραμείνουν σαν καινούργια.

Ολισθητήρες PTFE

Κάθε φορά που επιθυμείτε να μετακινήσετε βαριά έπιπλα εύκολα και χωρίς να φθείρεται το δάπεδο οι ολισθητήρες είναι η ιδανική επιλογή: Ντουλάπες, κρεβάτια, μπαούλα ή μεγάλα τραπέζια μπορούν να μετακινηθούν χωρίς κόπο. Αυτοκόλλητοι ή βιδωτοί, στρογγυλοί ή με γωνίες, χάρη στην επιφάνεια ολίσθησης από PTFE εγγυώνται ελάχιστη αντίσταση τριβής και εξαιρετική ικανότητα ολίσθησης σε laminate δάπεδα, πλακίδια ή χαλιά.

Κατάλληλοι για όλες τις επιφάνειες δαπέδων.

Καρφωτοί πλαστικοί ολισθητήρες

Καρφωτοί πλαστικοί ολισθητήρες

Κατάλληλοι για την εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση επίπλων και αντικειμένων σε όλους τύπους δαπέδων ακόμα και σε χαλιά, μοκέτες. Εξαιρετικά κατάλληλοι για εξωτερικούς χώρους, προστατεύουν τα έπιπλα από την υγρασία που «ανεβαίνει» στα πόδια των επίπλων. Κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, έχουν στρώμα ηχο- απορροφητικού υλικού. Κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια.

Κατάλληλοι για μάρμαρα, πλακάκια, χαλιά, μοκέτες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Καρφωτοί μεταλλικοί ολισθητήρες

Κατάλληλοι για την εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση επίπλων και αντικειμένων σε όλους τους τύπους δαπέδων ακόμα και σε χαλιά, μοκέτες σε εσωτερικούς χώρους.

Ολισθητικά για καρέκλες με πόδι «Σωλήνα»

Ολισθητικά για καρέκλες με σωληνωτά πόδια.

Για την τοποθέτηση τους είναι απαραίτητες οι τρύπες στα πόδια της καρέκλας.

Κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αυτοκόλλητοι πλαστικοί ολισθητήρες για χαλιά και μοκέτες

Ολισθητικά αυτοκόλλητα που επιτρέπουν την μετακίνηση επίπλων ή αντικειμένων πάνω σε χαλιά, μοκέτες. Απορροφούν τους θορύβους, ανθεκτικοί, με υψηλή ικανότητα ολίσθησης.