παντελόνια εργασίας

Παντελόνια εργασίας που αντέχουν περισσότερο

Η Herock® διαθέτει παντελόνια εργασίας που αντέχουν περισσότερο και ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Για κάθε τύπο εργασίας, βιομηχανίας και περιβάλλοντος. Η άνεση, η λειτουργικότητα και η εφαρμογή συνδυάζονται με υφάσματα που αντέχουν στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, στο επαναλαμβανόμενο πλύσιμο και σε διάφορες καταστάσεις εργασίας. Μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ιδιοτήτων, λειτουργιών και λεπτομερειών που καλύπτουν μοναδικά κάθε εργασία.

 

 

Δείτε όλα τα παντελόνια εργασίας της HEROCK® στο B2B site μας

vector brands b2b logo

 


Ανθεκτικά παντελόνια εργασίας με ίνες Coolmax®

Οι ίνες Coolmax® στο ύφασμα του παντελονιού, διατηρούν τα πόδια στεγνά και χωρίς μεταβολές στη θερμοκρασία: Η ειδικά σχεδιασμένες ίνες συμβάλουν στην διαπνοή της υγρασίας στο εξωτερικό layer του ρούχου όπου και εξατμίζεται. Το ύφασμα φοριέται κατά τον ίδιο τρόπο από επαγγελματίες αθλητές εξαιτίας των μοναδικών ικανοτήτων εξαερισμού που προσφέρει.

 

herock capua beige black

Παντελόνι εργασίας Capua BEIGE/BLACK

Herock Tornado Zip-off STORM BLUE

Παντελόνι εργασίας με αποσπώμενα πατζάκια

 

 

 

 

 

 

 

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Herock για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις. Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ.


 

 

Τεχνολογία υφάσματος Cordura®

Το Cordura® είναι ένα ύφασμα εξαιρετικά ανθεκτικό και ισχυρό, αλλά πολύ ευέλικτο ταυτόχρονα. Η Herock® χρησιμοποιεί αυτό το εξαιρετικό ύφασμα για να ενισχύσει σημαντικά σημεία στα ρούχα της, για παράδειγμα στα γόνατα, τους ώμους και τους αγκώνες. Τα παντελόνια της Herock® είναι εξοπλισμένα με αυτό το ύφασμα ακόμα και στο ύψος του αστραγάλου πάνω από τη φτέρνα, για λιγότερες ακόμα φθορές από την επαφή με μπότες ή παπούτσια. Επιπλέον, τα παντελόνια εργασίας της Herock είναι εγκεκριμένα από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης ISO με τις εξής πιστοποιήσεις:

  1.  EN ISO 13688: 2013: Γενικές απαιτήσεις για προστατευτικό ρουχισμό.
  2. EN ISO 15797: 2004 / AC: 2004: Έχει υποβληθεί σε δοκιμές βιομηχανικής πλύσης και διαδικασίες μετεπεξεργασίας που προβλέπονται για ενδύματα εργασίας.
Παντελόνι Εργασίας Γκρι Titan

Παντελόνι Εργασίας Titan, GREY

Παντελόνι εργασίας Hector Χακί,Μαύρο, Herock

Παντελόνι εργασίας Hector, KHAKI-BLACK

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Εξοπλισμένα με WASA® και YKK®

Τα παντελόνια εργασίας της Herock® περιέχουν εξαρτήματα και υφάσματα μέγιστης αντοχής για τις ανάγκες των απαιτητικότερων επαγγελματιών. Η WASA® ειδικεύεται σε ανθεκτικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιώντας υψηλό ποσοστό χαλκού αναμεμειγμένο με ψευδάργυρο, καθιστά τους συνδέσμους των παντελονιών πιο συμπαγείς και πιο σταθερά στερεωμένους. Τα φερμουάρ YKK® είναι τα ισχυρότερα φερμουάρ στον κόσμο! Χρησιμοποιούνται από την Herock® για να προσθέσουν ακόμα περισσότερη δύναμη στα παντελόνια εργασίας.

Παντελόνι εργασίας Dagan Μπλε, Herock

Παντελόνι εργασίας Dagan, BLUE

Παντελόνι εργασίας Nato Μαύρο, Herock

Παντελόνι εργασίας Nato, BLACK

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Τα παντελόνια εργασίας που αντέχουν περισσότερο είναι εδώ! Βρείτε όλα τα κορυφαία ρούχα εργασίας της Herock® στο B2B site μας

 

Herock_logo

 

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία ρούχα εργασίας της Herock;  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!