dry 'n air1

Παπούτσια ασφαλείας που διατηρούν τα πόδια δροσερά;

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, όμως οι εργασίες δεν σταματούν. Οι απαιτήσεις για διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας μέσα στο παπούτσι είναι υψηλότερες. Όση σημαντική είναι η προστασία,  άλλο τόσο είναι και η θερμοκρασία στα παπούτσια ασφαλείας. Το να παραμένουν τα πόδια δροσερά ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας, χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια και την προστασία, αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητα για τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης της BASE®.

 

Γιατί τα πόδια ιδρώνουν;

SweatFeet

 

H εφίδρωση είναι ο πρωταρχικός μηχανισμός με τον οποίο το ανθρώπινο σώμα ρυθμίζει την θερμοκρασία του ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Η εξάτμιση του ιδρώτα χαμηλώνει την θερμοκρασία και διατηρεί την θερμική ισορροπία του ποδιού. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, το πόδι παράγει περισσότερο ιδρώτα και ένα παραδοσιακό παπούτσι ασφαλείας δεν μπορεί να τον αποστραγγίσει λόγω:

  • Χαμηλής ποιότητας δερμάτων, φόδρας και υποστηρικτικών στρωμάτων.
  • Πλεονάζουσα κόλλα που χρησιμοποιείται (κάνει την παραγωγή ευκολότερη αλλά μειώνει την αναπνοή του παπουτσιού.)
  •  Του άνω μέρους του παπουτσιού αναπνέει λιγότερο

 

ideal_temperature

 “Ιδανική θερμοκρασία του δέρματος : μεταξύ 28°C και 32°C

 

To μεγάλο στοίχημα για τα παπούτσια ασφαλείας είναι η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας, μεταξύ 28°C και 32°C,  την ώρα ακριβώς της εργασίας, ενώ παράλληλα τα πόδια πρέπει να προστατεύονται συνεχώς και αποτελεσματικά. Για τον λόγο αυτό, έχουν αναπτυχθεί κορυφαίες τεχνολογίες, για τις οποίες μάλιστα η εταιρεία κατέχει αποκλειστική πατέντα ευρεσιτεχνίας. Ο προσανατολισμός των καινοτόμων τεχνολογιών στις λειτουργικές απαιτήσεις των παπουτσιών ασφαλείας, κάνουν την BASE® να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των επαγγελματιών και των πιο απαιτητικών πελατών.

 

Δείτε όλα τα μοντέλα της BASE® στο B2B site μας

 

 

Dry'n Air_Logo

Το σύστημα διαπνοής αέρα Dry’n Air εγγυάται την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο παπούτσι. Η συγκεκριμένη καινοτομία αποτελεί πατενταρισμένη τεχνολογία της BASE® Protection. Η τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί στο παπούτσι ή στον ανατομικό αφαιρούμενο πάτο.

Ο καθαρός αέρας μπαίνει από στο εσωτερικό μέσω της εισόδου του πέλματος.

dry air_2

Καθώς περπατάτε, η πίεση της φτέρνας ωθεί τον αέρα μπροστά, αποθώντας την υγρασία.

 

 

 

 

 

 

 

 

dry air_3

Ο υγρός και ζεστός αέρας ωθείται προς τα πάνω, εκτονώνοντας τη θερμότητα.

dry'n air 4

Το μυστικό έγκειται σε ένα σύστημα απαλλαγμένων αγωγών και οπών στο εργονομικό πέλμα, που είναι ικανό να σηκώνει το πόδι πάνω από τη μοναδική άκρη της σόλας και να κατανέμει εξίσου το βάρος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dry'n Air Plus

Η τεχνολογία Dry’n Air Plus είναι ένα ενσωματωμένο σύστημα αεραγωγών σε συνδυασμό με βαλλιστικά κλωστοϋφαντουργικά υλικά ανθεκτικά στη διάτρηση, το οποίο χρησιμοποιεί το “φανόμενο Venturi” για την κυκλοφορία του αέρα κάτω από το πόδι. Αυτή η καινοτομία ενσωματώνεται απευθείας στο παπούτσι παπούτσι ασφαλείας.

Πέλμα με κανάλια αέρα και κλωστοϋφαντουργικά υλικά ανθεκτικά στη διάτρηση.

Ο αέρας ωθείται προς τα έξω και η υγρασία απομακρύνεται, διατηρώντας το πόδι στεγνό.

Από το πέλμα ο αέρας ωθείται για να εκτοπίσει τη θερμότητα προσφέροντας περισσότερη άνεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ανατομικό πέλμα Dry’n Air Gel είναι η μία έκδοση γέλης υψηλής πυκνότητας που είναι ενσωματωμένη στον αφαιρούμενο πάτο του παπουτσιού ασφαλείας. Χάρις αυτή απορροφά και διασκορπίζει την ενέργεια των κραδασμών της φτέρνας, μειώνοντας την τάση των αρθρώσεων. Αυτή η καινοτομία ενσωματώνεται απευθείας στο παπούτσι παπούτσι ασφαλείας.

 

Gel

Το τζελ που είναι ενσωματωμένο στη φτέρνα μειώνει την τάση των αρθρώσεων

 

Η μείωση της καταπόνησης των ποδιών σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, είναι ήδη εδώ. Η  προστασία και η ξεκούραση του πέλματος είναι πλέον εύκολη υπόθεση με ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας της BASE®.

 

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για παπουτσιών ασφαλείας;  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!