BASE EXOFILO 1200x1221 1

Παπούτσια ασφαλείας με τεχνολογίες αιχμής

Όση σημαντική είναι η προστασία,  άλλο τόσο είναι και η άνεση στα παπούτσια ασφαλείας. Το να παραμένουν τα πόδια ξεκούραστα ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητα για τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης της BASE®. Για τον λόγο αυτό, έχουν αναπτυχθεί Παπούτσια ασφαλείας με τεχνολογίες αιχμής από την Base® Protection, για τις οποίες μάλιστα η εταιρεία κατέχει αποκλειστική πατέντα ευρεσιτεχνίας. Ο προσανατολισμός των καινοτόμων τεχνολογιών στις λειτουργικές απαιτήσεις των παπουτσιών ασφαλείας, κάνουν την BASE® να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των επαγγελματιών και των πιο απαιτητικών πελατών.

 “Την ώρα ακριβώς της εργασίας τα πόδια πρέπει να προστατεύονται συνεχώς και αποτελεσματικά”

Η φροντίδα των ποδιών μετά την δουλειά, δεν επαρκεί για την προστασία τους. Ο κίνδυνος κακώσεων και τραυματισμών προέρχεται από την συσσωρευμένη καταπόνηση των ποδιών. Σε κάθε επόμενο βήμα, είναι πιθανόν να εμφανιστούν πόνοι οι οποίοι προμηνύουν μελλοντικά προβλήματα. Την ώρα ακριβώς της εργασίας τα πόδια πρέπει να προστατεύονται συνεχώς και αποτελεσματικά. Η προστασία των παπουτσιών της BASE®  είναι άμεσα αντιληπτή. Οι χρήστες τους να τα φοράνε ακόμα και μετά την εργασία τους.

Δείτε όλα τα μοντέλα της BASE® στο B2B site μας

 

(Έξυπνο Προσαρμοστικό Σύστημα)

Το σύστημα i-daptive δίνει σταθερότητα στο πόδι. Σε περίπτωση μικρών πλευρικών ταλαντώσεων, διορθώνει τον άξονα του ποδιού και τον επαναφέρει στην ιδανική θέση. Προσαρμόζεται στην τραχιά και ανισοϋψή επιφάνεια του εδάφους. Συμπεριφέρεται σαν μια ενεργή ανάρτηση που απορροφά και μειώνει τις δονήσεις που εμποδίζουν στη σταθερότητα. Διευκολύνει το περπάτημα, προσδίδοντας ευκινησία στη μετάβαση από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα, μέσω μιας αρθρωτής διεργασίας που ονομάζεται “μεταβλητή γεωμετρία”.  Η συμπεριφορά της “μεταβλητής γεωμετρίας” αλλάζει ανάλογα με τον τύπο δραστηριότητας. Παπούτσια ασφαλείας με τεχνολογίες αιχμής.

  1. COMFORT mode: Η ενέργεια απορροφάται και επιστρέφει στο σύστημα i-daptive δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης.
  2. DYNAMIC mode:  Η προσαρμογή στις διαφορετικές συνθήκες πρόσκρουσης με το έδαφος είναι άμεση.
  3. OFF-ROAD mode: Μειώνεται ο κίνδυνος τραυματισμού και διαστρέμματος σε ανώμαλο έδαφος. Το πόδι διατηρείται συνεχώς ευθυγραμμισμένο ή και σε υπερπηνισμό ή υπόπρηνισμο. Μετριάζεται σημαντικά η πίεση στις αρθρώσεις.

Η σειρά παπουτσιών KAPTIV της BASE® διαθέτει σε όλα της τα μοντέλα την τεχνολογία i-daptive. Διαθέσιμα μοντέλα: K-JUMP, K-WALK, K-SPEED και Κ-MOVE.

 

Μια ακόμα  αποκλειστική τεχνολογία της BASE® , επιτρέπει την μείωση του πάχους της άκαμπτης και συμπαγούς εξωτερικής σόλας σε σημείο που δεν έχει επιτευχθεί ξανά. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερη ελαστικότητα και αίσθηση «μαξιλαριού». Περισσότερη ελαστικότητα και λιγότερη πίεση στο μετατάρσιο. Όπως όταν περπατάμε σε ένα μαλακό χαλί. Με την μείωση της εξωτερικής σόλας, το μαλακό και ελαστικό πάχος της Airtech αυξάνει την απορρόφηση του βάρους του σώματος μας.

Η καινοτομία της πατέντας AirTech είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα παπουτσιών της BASE® .

 

Η μείωση της καταπόνησης των ποδιών σε οποιοδήποτε απαιτητικό τερέν ή εργασία, είναι ήδη εδώ. Η  προστασία και η ξεκούραση του πέλματος είναι πλέον εύκολη υπόθεση με ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας της BASE®. Με καταστήματα πώλησης σε όλη την Ελλάδα .