BASE_shoes_RXT

Υποδήματα ασφαλείας χωρίς προστατευτικό δακτύλων

Η χρήση πιστοποιημένων παπουτσιών εργασίας είναι απαραίτητη και για τα επαγγέλματα της κατηγορίας HO.RE.CA. Οι επαγγελματίες των κλάδων εστίασης και ξενοδοχειακών υπηρεσιών, χρειάζονται ένα ελαφρύ παπούτσι, χωρίς προστατευτικό καπάκι προστασίας των δακτύλων. Τα Παπούτσια εργασίας χωρίς προστατευτικό δακτύλων, δεν μπορούν να υποκατασταθούν από άλλα κοινά ή ακόμα και αθλητικά υποδήματα. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να πληρούν τις παρακάτω συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας κατά το διεθνές πρωτόκολλο πιστοποίησης ISO: EN ISO 20347 :

 • Αντιστατικές ιδιότητες, πλήρως κλειστό και τακούνι που απορροφά την ενέργεια
 • Αντοχή σε απορρόφηση και διείσδυση νερού
 • Αντιολισθητική σόλα
 • Αντοχή εξωτερικής σόλας στο ορυκτά έλαια (καύσιμα, λιπαντικά, κλπ.)

 

Νέα τεχνολογία RXT από την BASE®

 

Η λύση της BASE® έρχεται από την νέα πρωτοποριακή τεχνολογία RXT! Η επαναστατική εξωτερική σόλα, αποκλειστικής πατέντας της BASE ήρθε για να εξασφαλίσει ισχυρή πρόσφυση και σταθερότητα σε ολισθηρά δάπεδα και βρεγμένες επιφάνειες. Με οδηγό τη μέγιστο κράτημα και το ελάχιστο ρίσκο, τα νέα μοντέλα της BASE με την σόλα RXT αποτρέπουν τα ατυχήματα από ολισθηρότητα. Εξάλου ένα γλίστριμα στους χώρους εστίασης είναι ο πιο σοβαρός κίνδυνος για τους εργαζομένους.

RXT BASE Shoes

Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε η διπλής πυκνότητας σόλα στα μοντέλα RXT. Ειδικά για να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο κρατήματος στα πιο επικίνδυνα δάπεδα, όπου η παρουσία κατάλοιπων από έλαια, νερό, βρωμιές και άλλα υγρά είναι συνήθης.


 

Ειδικός σχεδιασμός για ενίσχυση της πρόσφυσης

σε κάθε τύπο επιφάνειας

 

Ο ειδικός σχεδιασμός εξωτερικής σόλας προσθέτει στα υλικά τα χαρακτηριστικά ενός συστήματος καναλιών που αυξάνει την τριβή, ιδίως σε ιδιαίτερα ολισθηρά δάπεδα. Κάθε κανάλι επιτρέπει στα υγρά που υπάρχουν στην επιφάνεια να ρέουν έντονα, διατηρώντας σχεδόν στεγνή τη ζώνη επαφής μεταξύ της εξωτερικής σόλας και του εδάφους.

 1. Η εξωτερική σόλα που είναι κατασκευασμένη από RXT, μια συγκεκριμένη ένωση που εξασφαλίζει αντοχή στην τριβή και εξαιρετική πρόσφυση στις πιο κρίσιμες επιφάνειες εργασίας, ακόμη και σε υγρές συνθήκες.
 2. Το πλευρικό μέρος της μεσαίας σόλας είναι κατασκευασμένο από TPU για να παρέχει σταθερότητα και ανθεκτικότητα στη σόλα, χάρη στις υψηλές μηχανικές του ιδιότητες.
 3. Το εσωτερικό μέρος της μεσαίας σόλας είναι κατασκευασμένο από μια ειδική ένωση PU με ιξωδοελαστικές ιδιότητες που αναδεικνύουν την άνεση.
 4. Το μπροστινό μέρος, που αντιστοιχεί στην περιοχή του μεταταρσίου, απορροφά κρούσεις χάρη στο δράση απορρόφησης κραδασμών που προσφέρει.

 

Τα οφέλη των παπουτσιών εργασίας χωρίς προστατευτικό

 

no CAP HORECAno CAP HORECA 2

 • ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η σόλα RXT είναι η ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες του τομέα HO.RE.CA. , ειδικά για όσους κάνουν εργασίες σερβιρίσματος και σηκώνονται ή περπατούν μεγάλες αποστάσεις όλη την ημέρα.
 • ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η σόλα RXT προστατεύει τους εργαζόμενους από πτώσεις και τραυματισμούς. Οι κινήσεις τους γίνονται επομένως ασφαλέστερες από ποτέ.
 • ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΣ: Η απουσία του προστατευτικού καλύμματος για τα δάκτυλα ελαφρύνει τις κινήσεις μειώνοντας την κούραση.
 • ΑΝΕΣΗ: Η σόλα RXT έχει ενσωματωθεί στα μοντέλα της σειράς Kaptiv, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία i-daptive, που διευκολύνει το περπάτημα και εγγυάται σταθερότητα και άνεση σε όλες τις συνθήκες.

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Herock για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις. Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ.


Παπούτσια εργασίας K-YOUNG O1 SRC

K-YOUNG O1 SRC

 • Ο1: Yποδήματα εργασίας χωρίς καπάκι προστασίας δακτύλων με κλειστή περιοχή πτέρνας, απορρόφηση ενέργειας, αντιστατικές ιδιότητες, αντοχή στο πετρέλαιο και τα χημικά παράγωγά του.
 • SRC: Δοκιμασμένο υπό συνθήκες SRA και SRB.
  SRA: Δοκιμασμένο σε κεραμικό πλακίδιο βρεγμένο με λαουρυλοθειϊκό νάτριο (αραιωμένο διάλυμα σαπουνιού)
  SRB: Δοκιμασμένο σε χάλυβα με γλυκερόλη.

 


Παπούτσια εργασίας K-UP O2 ESD SRC

K-UP O2 ESD SRC

 

 • Ο2: Επιπλέον του Ο1, διαθέτουν αδιάβροχο εξωτερικό που αποτρέπει τη διείσδυση του νερού και την απορρόφησή του στο πάνω μέρος του παπουτσιού.
 • ESD: Παρέχουν προστασία από ηλεκτροστατικές εκκενώσεις (ESD Electro-Static Discharge) κατά τις νόρμες CEI EN 61340-5-1:2008 και CEI EN 61340-4-3:2002.
 • SRC: Δοκιμασμένο υπό συνθήκες SRA και SRB.
  SRA: Δοκιμασμένο σε κεραμικό πλακίδιο βρεγμένο με λαουρυλοθειϊκό νάτριο (αραιωμένο διάλυμα σαπουνιού)
  SRB: Δοκιμασμένο σε χάλυβα με γλυκερόλη.

 

 


 

Η διαφορά της BASE…

Η άνεση είναι αυτή που εμπνέει την BASE® από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Η εταιρεία παράγει παπούτσια ασφαλείας, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τις λειτουργικές απαιτήσεις, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επαγγελματιών και των πιο απαιτητικών πελατών. Η ΑΝΕΣΗ κρατάει μακριά την κούραση, και  έτσι διατηρούμε την προσοχή μας προσηλωμένοι στη δουλειά αποφεύγοντας τους κινδύνους. Νοιώθοντας άνετα και ξεκούραστα είμαστε πάντα σε εγρήγορση οπότε και πιο ασφαλείς. Τα πιο ελαφριά παπούτσια εργασίας σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής καθιστούν τα παπούτσια εργασίας της BASE® ασύγκριτα!

Δείτε όλα τα παπούτσια ασφαλείας της BASE® στο B2B site μας

b2b vectorbrands

 

Η Base Protection είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κλάδο της, χάρη στο αναγνωρισμένο έργο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της, την ταχύτητα, την ακρίβεια παράδοσης, την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η επένδυση στην Έρευνα & Ανάπτυξη έχει επιφέρει πολλές κατοχυρωμένες πατέντες, με αποτέλεσμα να κάνουν τα παπούτσια κατάλληλα και μετά την εργασία.

base protection shoes logo


Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία παπούτσια ασφαλείας της BASE® Protection Shoes;  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!