Παπούτσια εργασίας όμορφα, άνετα, με 100% προστασία!

Τα παπούτσια εργασίας είναι ένα όπλο κατά της κούρασης των ποδιών που λίγοι εκμεταλλεύονται. Πολλοί τα υποτιμούν γιατί δοκίμασαν παπούτσια του εμπορίου και δεν είδαν μεγάλη διαφορά. Το υψηλό κόστος των παπουτσιών σε συνδυασμό με την ανεπαίσθητη προστασία που προσέφεραν στα πόδια τους, δεν τους άφησαν ευχαριστημένους.

 

Οι απαιτητικοί ρυθμοί δουλειάς προκαλούν μεγάλη και καθημερινή κούραση. Τι σημαίνει αυτό; Τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο σώμα σας είναι με μαθηματική ακρίβεια το επόμενο βήμα. Όσο κι αν φροντίζετε τα πόδια σας μετά την δουλειά δεν αρκεί για να τα προστατέψετε. Η προστασία των ποδιών πρέπει να παρέχεται την στιγμή που το έχουν ανάγκη, δηλαδή την ώρα της εργασίας. Είναι ο μόνος τρόπος για να προλάβετε τον κίνδυνο της μεγάλης και ανεπανόρθωτης φθοράς που κρύβει η τόσο εξαντλητική χρήση των πελμάτων.

 

Παπούτσια εργασίας BASE

 

Η Base δεν είναι ένα ακόμη brand παπουτσιών. Είναι η καινοτομία της εποχής μας στα παπούτσια εργασίας. Η μακροχρόνια έρευνα στην ανατομία του ποδιού, η εξέλιξη της τεχνολογίας, η αισθητική, η κομψότητα και η άνεση είναι όλα εκείνα που κάνουν την Base την ιδανική λύση για τα πόδια σας. Ποτέ άλλοτε ένα παπούτσι δεν συγκέντρωνε ό,τι είχε ανάγκη ένα κουρασμένο και ταλαιπωρημένο πόδι. Όταν μάλιστα η όψη του είναι όμορφη, με κομψές, μοντέρνες γραμμές και ποικιλία χρωμάτων, εκεί μιλάμε για το τέλειο παπούτσι!

 

Τι ιδιαίτερο είναι αυτό, λοιπόν, που έχουν τα παπούτσια εργασίας της Base; Τι εννοούμε εξελιγμένη τεχνολογία όταν μιλάμε για παπούτσι; Είναι πολύ απλό! 

 

  1. Απορρόφηση: Το σύστημα i-daptive  απορροφά 100% τους κραδασμούς που παράγονται κατά την διάρκεια του περπατήματος
  2. Διάχυση: Η υψηλή ενέργεια κρούσης διαχέεται σωστά με αποτέλεσμα το περπάτημα να γίνεται πιο εύκολο
  3. Επιστροφή: Η ενέργεια επιστρέφεται προς όφελος σας και μεταβάλλεται ανάλογα με την ταχύτητα και την κίνηση του ποδιού
  4. Σταθερότητα: Το σύστημα i-daptive  προσδίδει σταθερότητα, επαναφέροντας τον άξονα του ποδιού σε περίπτωση πλευρικών ταλαντώσεων με αποτέλεσμα να ανακουφίζονται οι αρθρώσεις

 

Μην επιτρέψετε στην δουλειά σας να σας ακολουθεί στο σπίτι. Η μείωση της κούρασης και της φθοράς των ποδιών μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το μόνο που σας χωρίζει από την ξεκούραση, την ασφάλεια και την προστασία των ποδιών σας είναι η σωστή ενημέρωση. Κάντε κλικ και ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο της Base!