Φόρμες Ρούχα εργασίας

Ρούχα εργασίας Herock για απαιτητικά επαγγέλματα

Τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα χρόνων εμπειρίας στον τομέα του ρουχισμού και της συνεχής αναζήτησης για βελτίωση. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα μας έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές προτού σας τα παρουσιάσουμε στον κατάλογό μας. Αυτές οι δοκιμές δεν γίνονται μόνο από τους επιστήμονες και ερευνητές των εργαστηρίων μας, αλλά και από μια ολόκληρη ομάδα εμπειρογνωμόνων που δοκιμάζει το κάθε προϊόν μεμονωμένα στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Αυτό μας επιτρέπει να εγγυόμαστε όχι μόνο την ποιότητα των τεχνικών χαρακτηριστικών των ρούχων μας, αλλά και την ανθεκτικότητά και καταλληλότητα τους για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Εξάλλου, η λειτουργικότητα αποτελεί βασική προτεραιότητα για κάθε επαγγελματία. Στόχος μας είναι να προμηθεύουμε τους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων με τα ποιοτικότερα προϊόντα. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας. Εκτός από την ανάπτυξη νέων υφασμάτων, παρακολουθούμε όλες τις τεχνολογικές και επιστημονικές καινοτομίες, διότι κάθε τι νέο μπορεί να έχει πεδίο εφαρμογής στη δουλειά μας. Εμπιστευτείτε μας. Μπορείτε να στηριχτείτε στη HEROCK® για να έχετε τον τέλειο εξοπλισμό για κάθε δυνατή εργασία.

Η γκάμα της HEROCK® χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες…

… κάθε ρούχο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις σας.
Essentials Logo LR

ESSENTIAL

Αυτή η κατηγορία καλύπτει τις βασικές ανάγκες για όλους όσους εργάζονται: αν είστε επαγγελματίας ή απλώς ένας λάτρης του DIY με πάθος για τις εργασίες, η αναζήτηση των απαραίτητων εργαλείων σας ξεκινάει από εδώ. Τα ρούχα αυτής της συλλογής φέρουν το λογότυπο της HEROCK® στο εσωτερικό, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για προσθήκη επιπλέον εκτυπώσεων ή κεντημάτων. Είναι ιδανικά αν θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας!

 

ADDITIONALS

Ψάχνετε ρούχα εργασίας που είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένη εργασία ή που πρέπει να ικανοποιούν ανάγκες υψηλών απαιτήσεων; Η λύση είναι μία: Additionals Collection.

Αυτή η συλλογή απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, αλλά και στους προχωρημένους λάτρεις του DIY. Μπορείτε να εξατομικεύσετε αυτή τη κολεξιόν με το λογότυπο της επιχείρησης σας ή κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο.

 

Experts Logo LR

EXPERTS

Αυτή η συλλογή είναι η απόλυτη επιλογή της γκάμας HEROCK®: τα είδη ρουχισμού της είναι ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματίες που χρειάζονται το απόλυτο, το καλύτερο! Αποτελείται από τις κορυφαίες ποιοτικές επιλογές και τα πιο ανθεκτικά υφάσματα. Τα ρούχα αυτής της συλλογής πωλούνται μόνο από εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Η συλλογή Expert φτιάχτηκε για κάθε τεχνίτη ο οποίος θέλει να κάνει την καλύτερη εντύπωση στους πελάτες του.