Rasch Wallton

Ταπετσαρίες Rasch® Wallton

Οι Ταπετσαρίες Rasch® Wallton είναι μια «ημιτελής» σειρά καθώς έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να βαφτεί! Η βάση όλων των επιλογών της σειράς Wallton είναι ένας υψηλής ποιότητας μη υφασμάτινος φορέας. Σε συνδυασμό με εφαρμογές εξαιρετικού design, οι διαφορετικοί τύποι φύλλων βινυλίου ή κόκκων, προσδίδει στα είδη της Wallton ιδιαίτερο αποτέλεσμα στην εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά τους. Προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, οι ταπετσαρίες Wallton θα πρέπει να χρωματίζονται με υψηλής ποιότητας χρώματα με βάση το νερό (υδατοδιαλυτά).

Πέντε διαφορετικές κατηγορίες ταπετσαριών της Wallton ολοκληρώνουν την γκάμα

 

Wallton

Η  βασική σειρά της Wallton είναι καθολικής χρήσης (Universal), σε χαμηλές τιμές και ευέλικτη ως προς τις περιοχές εφαρμογής. Αυτή η ποιότητα μπορεί άριστα να χρησιμοποιηθεί για το ταβάνι εκτός από τον τοίχο. Οι ταπετσαρίες Wallton διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών σχεδίων και υφών. Η δομή αυτών των ταπετσαριών αποτελείται από έναν εκτεταμένο layer φύλλων βινυλίου πάνω σε υψηλής ποιότητας μη υφασμάτινο φορέα.

 

Wallton Premium

Η Wallton Premium είναι ειδικά διαμορφωμένη για τις απαιτήσεις των γραφείων, ξενοδοχείων, μουσείων, νοσοκομείων και δημοσίων κτιρίων. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας μη υφασμάτινου υποστρώματος και μιας ειδικής επίστρωσης από ανθεκτική στις γρατσουνιές κόλλα βινυλίου καθιστά το προϊόν ιδανικό για χώρους υψηλής κυκλοφορίας.

 

 

Wallton Dimension

Η κατηγορία Wallton Dimension κατασκευάστηκε με ένα πλήρες φόντο ενίσχυσης έτσι ώστε να χρειάζεται λιγότερη βαφή για να επιτευχθεί η βέλτιστη εμφάνιση. Για να αποκτήσετε το μοναδικό τρισδιάστατο εφέ, οι υφές τυπώνονται σε λευκό, υψηλής ποιότητας μη-υφασμάτινο υπόστρωμα με ειδικούς κόκκους. Μόλις βαφτεί, εμφανίζεται αυτή η μοναδική τρισδιάστατη όψη. Συνιστάται η χρήση υδατοδιαλυτών χρωμάτων (με βάση το νερό), λατέξ ή ακρυλικής βαφής. Η τελική εμφάνιση μπορεί να προσαρμοστεί εξατομικευμένα αλλάζοντας την ένταση του χρώματος και την απαιτούμενη κάλυψη. Συνιστάται επίσης να κάνετε μια δοκιμή επιθέματος σε ένα εφεδρικό δείγμα της ταπετσαρίας για να εξασφαλίσετε το σωστό αποτέλεσμα.

 

Rasch Wallton Dimension

Rasch Wallton Dimension

 

 

 

 

 

Wallton Podium

Η κατηγορία Wallton Podium είναι μια σειρά από ράγες dado που εγκαθίστανται οριζόντια από το ρολό και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για διακοσμητικό, υψηλής ποιότητας design των σκάλων και διαδρόμων. Καινοτόμα τρισδιάστατα σχέδια δίνουν στους τοίχους μια μοναδική και αποκλειστική όψη σε όλους τους χώρους κατοικίας ή εμπορικής χρήσης. Η ειδική υψηλής ποιότητας υφή βινυλίου και το αυξημένου βάρους μη υφασμάτινο υπόστρωμα εξασφαλίζουν άριστες ιδιότητες φινιρίσματος. Αφού στεγνώσει, οι ράγες dado μπορούν να βαφτούν ξεχωριστά. Το χρώμα πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα με ρολό μικροϊνών. Χρησιμοποιήστε γαλάκτωμα ανθεκτικό στο μαλακτικό, λατέξ ή ακρυλικά χρώματα.

 

Rasch Wallton Podium

 

Profivlies/ Glattvlies

Η Profivlies κατηγορία (μη υφασμάτινο φύλλο επένδυσης) είναι το τέλειο υπόστρωμα για κάλυψη ανώμαλων, ραγισμένων και μη-πορωδών τοίχων. Η Profivlies διασφαλίζει ότι οι τοίχοι σας είναι επίπεδοι, απορροφητικοί και κρύβουν επίσης τις ρωγμές. Η επιφάνεια είναι ιδανική για βαφή με διαφορετικές τεχνικές βαψίματος με κουκίδες. Καθιστά δυνατή την εφαρμογή της ταπετσαρίας σε ακαθόριστες επιφάνειες, όπως επικαλυμμένο υαλοβάμβακα, οροφές από μπετόν, βαμμένες ή συνθετικές επιφάνειες. Η Profivlies μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως background για δημιουργικές τεχνικές ζωγραφικής, όπως ζωγραφική με κουκίδες ή βαφή με ρολό και μπορεί να ζωγραφιστεί ξανά  όσο συχνά θέλετε.

Wallton Profivlies Glattvlies

 

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Η σωστή επιφάνεια: Η επιφάνεια πρέπει να είναι ομοιόμορφη, λεία και απορροφητική. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό αστάρι, ως βάση πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση της ταπετσαρίας, καθώς αυτό μπορεί να εξισορροπήσει τις διαφορές σε περίπτωση ανομοιόμορφης απορροφητικότητας.

Κοπή και προετοιμασία: Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να ελέγξετε τις οδηγίες εγκατάστασης στην ετικέτα του προϊόντος. Λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες επανάληψης και αντιστοίχισης του μοτίβου, προσθέστε πάντα 5cm πάνω και κάτω από κάθε λωρίδα, για ευελιξία και μικρότερες διορθώσεις κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Τοποθέτηση: Για να τοποθετήσετε το φύλλο ταπετσαρίας Wallton χρησιμοποιείστε την τεχνική τοίχου. Επομένως εφαρμόστε ομοιόμορφα ένα μη-υφασμένο συγκολλητικό με ένα ρολό στον τοίχο. Τυλίξτε το έτοιμο κομμένο φύλλο ταπετσαρίας, με το μοτίβο στο εσωτερικό, και τοποθετήστε το στην προδιαμορφωμένη περιοχή. Χρησιμοποιήστε ένα ρολό από αφρώδες λάστιχο για να πιέσετε ομοιόμορφα την ταπετσαρία στον τοίχο, μετακινώντας απαλά το ρολό προς τα πάνω και προς τα κάτω. Επαναλάβετε το ίδιο και με τη δεύτερη λωρίδα, λαμβάνοντας υπόψη την αντιστοίχιση και την επανάληψη του μοτίβου. Η τοποθέτηση πραγματοποιείται από αρμό σε αρμό (χωρίς επικάλυψη). Σε περίπτωση διαρροής κόλλας στην επιφάνεια της ταπετσαρίας, στην περιοχή του αρμού, αφαιρέστε την αμέσως προσεκτικά με ένα καθαρό, υγρό σφουγγάρι. Οι αρμοί μπορούν επίσης να στρωθούν με έναν ρολό συναρμογής. H σταθερή πρόσδεση στον τοίχο ή την επιφάνεια είναι απαραίτητη, γιατί διαφορετικά η ταπετσαρία μπορεί να ξεκολλήσει μετά τη βαφή λόγω του υψηλού επιπέδου υγρασίας στο χρώμα.

Η επίστρωση/ζωγραφική-βαφή: Πριν τη βαφή αφήστε τη ταπετσαρία να στεγνώσει καλά. Αξιοποιείστε τον χρόνο, προετοιμάζοντας το δωμάτιο για τη βαφή. Καλύψτε τα κουφώματα πορτών  και παραθύρων, πρίζες, καλούπια και άλλα μέρη που πρέπει να προστατευθούν πριν ξεκινήσετε τη βαφή. Συνιστάται η χρήση γαλακτώματος, λατέξ ή ακρυλικού χρώματος που παρέχει εύκολη κάλυψη χρησιμοποιώντας μια τεχνική crosshatch με τη βούρτσα. Το χρώμα πρέπει να εφαρμοστεί με ρολό μικροϊνών. Η τελική εμφάνιση μπορεί να προσαρμοστεί εξατομικευμένα την ένταση του χρώματος και την απαιτούμενη κάλυψη. Για πολύ καλή κάλυψη, το χρώμα μπορεί να εφαρμοστεί σε δύο στρώσεις. Η πρώτη στρώση πρέπει να στεγνώσει εντελώς πριν την εφαρμογή της δεύτερης στρώσης.

 

Η Rasch® με διεθνή φήμη και πολύχρονη εμπειρία στις ταπετσαρίες τοίχου, προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία με περισσότερα από 6 χιλιάδες αυστηρά επιλεγμένα σχέδια. Με φιλοσοφία που διέπεται από σύγχρονη διακοσμητική αντίληψη σε ισορροπία με την παράδοση, αποτελεί την πρώτη επιλογή καταξιωμένων σχεδιαστών και καλλιτεχνών για εντυπωσιακά έργα. Οι κύριοι πυλώνες των συλλογών της διακρίνονται στην μοντέρνα Rasch Taste, στην εξεζητημένη Rasch Style για ξεχωριστούς χώρους και στην Rasch 1861 που ανταποκρίνεται μοναδικά σε απαιτήσεις υψηλής αισθητικής. Σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις κάθε καταναλωτή, η Rasch είναι συνώνυμο της ποιότητας!

Rasch ταπετσαρίες


Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τις κορυφαίες ταπετσαρίες τοίχου της Rasch®;  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!