Τα επαγγελματικά κοπίδια της Fiskars® Pro!

fiskars logo

Τα εξειδικευμένα επαγγελματικά κοπίδια της Fiskars® Professional έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη των επαγγελματιών.

Η σειρά Professional της Fiskars απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία και έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες. Τα εξειδικευμένα κοπίδια της Fiskars® Professional είναι σχεδιασμένα για τις πιο απαιτητικές εργασίες. Είναι σχεδιασμένα να έχουν αντοχή και ακρίβεια κατά την κοπή υλικών και να προσφέρουν μία ασφαλή εμπειρία κοψίματος.

 

Κοπίδια FISKARS

 

Κοπίδια FISKARS

Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα κοινά κοπίδια;

Διαθέτουν λεπίδες με την αποκλειστική τεχνολογία CarbonMax™ που προσφέρουν αυξημένη ανθεκτικότητα σε σχέση με τα κοινά προϊόντα κοπής. Συγκεκριμένα έχουν  έως και 24 φορές περισσότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα παραδοσιακά κοπίδια.

Η Firskars® στοχεύει στην προσφορά καλύτερων αλλά και ασφαλέστερων προϊόντων για τους επαγγελματίες και για αυτό το λόγο πρόσθεσε ένα σύστημα διπλού κλειδώματος. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται την τυχαία απελευθέρωση της λεπίδας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εργασίας η λεπίδα ασφαλίζει για πιο σταθερό κόψιμο και το άνοιγμά της μπορεί να γίνει ακόμα και με το ένα χέρι. Έτσι, εξασφαλίζεται η εύκολη χρήση του κοπιδιού.

Fiskars Κοπίδια

Η αποκλειστική πατέντα τεχνολογία SoftGrip™ της Firskars® εμφανίζεται και στις λαβές των εξειδικευμένων επαγγελματικών κοπίδιων της Fiskars® Professional. Στόχος είναι η εργονομική, ανάγλυφη και αντιολισθητική λαβή με απορρόφηση των κραδασμών για άνεση και έλεγχο. Παράλληλα, τα επαγγελματικά κοπίδια της Firskars® είναι κατασκευασμένα με μεταλλικό σκελετό για βέλτιστη ισορροπία και ανθεκτικότητα.

 

 

 

 

Τα εξειδικευμένα επαγγελματικά κοπίδια της Fiskars® Professional της σειράς CarbonMax™ αποτελούνται από 7 κοπίδια. Ανάμεσα σε αυτά, τα δύο προϊόντα είναι πολυμορφικά, συνδυάζοντας 2 ειδών λεπίδες σε 1 προϊόν.

  • Το CarbonMax™ επαγγελματικό κοπίδι για γυψοσανίδες συνδυάζει μία κλασσική λεπίδα και ένα πριόνι, ιδανικό για κοπή γυψοσανίδας και άλλων ειδών.
  • Το CarbonMax™ επαγγελματικό κοπίδι για ελαιοχρωματιστές διαθέτει επίσης πολλαπλά μέρη εκτός της κύριας λεπίδας. Συγκεκριμένα αποτελείται από: ένα κοπίδι, ένα ανοιχτήρι κονσέρβας και ένα κατσαβίδι για άνοιγμα κουτιών βαφής και αφαίρεση/εγκατάσταση διακοπτών φωτισμού.

CarbonMax Κοπίδι για Γυψοσανίδες

Κοπίδι για Γυψοσανίδες

CarbonMax Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

CarbonMax Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

CarbonMax Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

Κοπίδι Ελαιοχρωματιστών

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα αναλυτικά χαρακτηριστικά των επαγγελματικών κοπιδιών CarbonMax™ της Fiskars® Pro:


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Fiskars® για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ.


Δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων της Fiskars στο B2B site μας ή στο official website της Fiskars.

b2b vectorbrands

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία προϊόντα της Fiskars; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.