shutterstock 1710390673

Τα πιο ελαφριά υποδήματα ασφαλείας

Τα πιο ελαφριά παπούτσια εργασίας είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο σε όλα τα τεχνικά επαγγέλματα. Μετά την ασφάλεια, η άνεση, η ευκινησία και η λιγότερη δυνατή καταπόνηση έχουν καθοριστική σημασία για κάθε επαγγελματία. Είναι όμως το βάρος ο σημαντικότερος παράγοντας γι’ αυτό;

Τις απαντήσεις μας δίνει η  BASE®

 

Η κορυφαία Ιταλική εταιρεία, χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της στα στα παπούτσια ασφαλείας,  μας εξηγεί πως:

 • Το προστατευτικό μεταλλικό καπάκι των δακτύλων στο μπροστινό μέρος, αυξάνει σημαντικά το βάρος του παπουτσιού. Παράλληλα δημιουργεί δυσφορία ή ακόμα και πληγές στα δάκτυλα των εργαζομένων.
 • Για πολλά χρόνια, όπου τα παπούτσια εργασίας δεν ήτανε εξοπλισμένα με ειδικές τεχνολογίες, το βάρος ήτανε ο μοναδικός δείκτης άνεσης.

 

 

 

 

Κατά την διάρκεια 8 ωρών εργασίας φορώντας παπούτσια ασφαλείας χρησιμοποιούμε ενέργεια για :
 • 2400 βήματα ( 5 βήματα ανα λεπτό)  και για 4800 κινήσεις  (για τα 2 πόδια)
 • Προπάθεια να λυγίσουμε το παπούτσι (τουλάχιστον σε 30° στο σημείο της κάμψης)
 • Κίνηση του ποδιού για βήματα 1 περίπου μέτρου ανασηκώνοντας το πόδι περίπου 10cm.

 

 

Ενα παπούτσι με τις τεχνολογίες της Base Protection (AirTech + Tpu-Skin®) εξοικονομεί  18,000 J καθημερινά. Με την ενέργεια αυτή μπορούμε να μετακινήσουμε για 1 μέτρο (μπροστά) x 180 κιβώτια των 10 Kg!

 • Η τεχνολογία που έχει κατ’ αποκλειστικότητα πατεντάρει η Base Protection, επιτρέπει την μείωση του πάχους της άκαμπτης και συμπαγούς εξωτερικής σόλας σε σημείο που δεν έχει επιτευχθεί ξανά. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερη ελαστικότητα και αίσθηση «μαξιλαριού».
 • Περισσότερη ελαστικότητα και λιγότερη πίεση στο μετατάρσιο μας κάνουν να νοιώθουμε όπως όταν περπατάμε σε ένα μαλακό χαλί.
 • Η εξωτερική σόλα μειώνεται σε ένα λεπτό στρώμα  0,2mm, το οποίο σημαίνει  μια πολύ πιο ανθεκτική σόλα στις κάμψεις και στην τριβή.
 • Με την μείωση της εξωτερικής σόλας, το μαλακό και ελαστικό πάχος της Airtech αυξάνει την απορρόφηση του βάρους του σώματος μας.

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Herock για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις. Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ.


 

Επιπλέον, στα παπούτσια της BASE® το προστατευτικό για τα δάχτυλα δεν είναι μεταλλικό, είναι ελαφρύ, δεν είναι μαγνητικό και έχει θερμική μόνωση. Εγγυάται περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο και μοντέρνο σχεδιασμό.

 • Το πάχος του προστατευτικού δαχτύλων είναι μειωμένο σε σχέση με αντίστοιχα στην αγορά προσφέροντας περισσότερο χώρο για τα δάχτυλα.
 • Διαθέτει μια προστατευτική λουρίδα στο σχήμα του προστατευτικού που μειώνει την οδυνηρή πίεση στα δάχτυλα και εξασφαλίζει να μην αποκολληθεί από το προστατευτικό δαχτύλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα:  Με τα παπούτσια της  BASE® Protection Shoes εξασφαλίζεται ακριβώς 38% ενέργειας που ισοδυναμεί με μια αίσθηση κόπωσης 5 ωρών σε ένα οχτάωρο εργασίας!

Η διαφορά της BASE…

Η άνεση είναι αυτή που εμπνέει την BASE® από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Η εταιρεία παράγει παπούτσια ασφαλείας, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τις λειτουργικές απαιτήσεις, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επαγγελματιών και των πιο απαιτητικών πελατών. Η ΑΝΕΣΗ κρατάει μακριά την κούραση, και  έτσι διατηρούμε την προσοχή μας προσηλωμένοι στη δουλειά αποφεύγοντας τους κινδύνους. Νοιώθοντας άνετα και ξεκούραστα είμαστε πάντα σε εγρήγορση οπότε και πιο ασφαλείς. Τα πιο ελαφριά παπούτσια εργασίας σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής καθιστούν τα παπούτσια εργασίας της BASE® ασύγκριτα!

IZAR TOP S3 CI SRC

IZAR TOP S3 CI SRC

marathon

MARATHON S3 SRC

FRISBEE S1P ESD SRC

FRISBEE S1P ESD SRC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα παπούτσια ασφαλείας της BASE® στο B2B site μας

b2b vectorbrands

 

Η Base Protection είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κλάδο της, χάρη στο αναγνωρισμένο έργο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της, την ταχύτητα, την ακρίβεια παράδοσης, την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η επένδυση στην Έρευνα & Ανάπτυξη έχει επιφέρει πολλές κατοχυρωμένες πατέντες, με αποτέλεσμα να κάνουν τα παπούτσια κατάλληλα και μετά την εργασία.

base protection shoes logo


Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία παπούτσια ασφαλείας της BASE® Protection Shoes;  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!