Υφάσματα και κατεργασίες που χρησιμοποιεί η HEROCK στα ρούχα εργασίας

Η HEROCK® χρησιμοποιεί τις καλύτερες τεχνολογίες που διατίθενται. Εγγυόμαστε κορυφαία προστασία και ασύγκριτη άνεση κατά την εργασία σας.

coolmax logo

Η ίνα Coolmax® που είναι ενσωματωμένη στο ύφασμα, σας επιτρέπει να διατηρήσετε το σώμα σας στεγνό και δροσερό: οι ειδικά σχεδιασμένες ίνες θα περάσουν τον ιδρώτα σας στο πάνω στρώμα του υφάσματος, όπου μπορεί να εξατμιστεί. Αυτό το ύφασμα χρησιμοποιείται από επαγγελματίες αθλητές λόγω των μοναδικών ικανοτήτων εξαερισμού.

WASA Sweden 4F

Η WASA SWEDEN QUALITY ειδικεύεται στα ανθεκτικά αξεσουάρ. Χρησιμοποιεί ένα υψηλό ποσοστό χαλκού αναμεμειγμένο με ψευδάργυρο, γεγονός που καθιστά τα κουμπιά πιο συμπαγή, πιο εύκολα στη χρήση και πιο καλά ασφαλισμένα πάνω στα ρούχα σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ρούχα της HEROCK® να γίνονται ακόμα πιο ανθεκτικά.

Το Cordura® είναι ένα ύφασμα της Dupont. Οι πολυαμιδικές του ίνες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και ισχυρές, αλλά και ταυτόχρονα πολύ ελαστικές. Η HEROCK® χρησιμοποιεί αυτό το εξαιρετικό ύφασμα για την ενίσχυση των κρίσιμων σημείων στα ρούχα της, για παράδειγμα στα γόνατα, τους ώμους και τους αγκώνες.

flexfit logo

Τα καπέλα Flexfit® κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια πατενταρισμένη τεχνολογία κατά την οποία Spandex πολυουρεθάνης υφαίνεται από τη μέσα μεριά στην περίμετρο του καπέλου και εξασφαλίζει μια εξαιρετικά άνετη εφαρμογή.

YKKLogo e1553852358322

Τα φερμουάρ YKK® σχεδιάζονται από την YKK® Fastening Products Group και είναι τα ισχυρότερα φερμουάρ στον κόσμο. Χρησιμοποιούμε αυτά τα φερμουάρ για να προσθέσουμε ακόμα περισσότερη δύναμη στα Ρούχα Εργασίας HEROCK®.

flex2000 logo

Είναι ένα πολύ ισχυρό πολυεστερικό ύφασμα ενισχυμένο με πολυουρεθάνη, με επένδυση από PVC και με αδιάβροχες ραφές. Αυτός ο συνδυασμός κάνει το ρούχο σας 100% αδιάβροχο εξωτερικά, ενώ στο εσωτερικό απορροφά, αναπνέει αφήνοντας την υγρασία του ιδρώτα και τους υδρατμούς να διαφύγουν. Με άλλα λόγια: το ιδανικό ύφασμα για μια πολύωρη μέρα εργασίας στην ύπαιθρο ή στη βροχή.

MERYL SKINLIFE

Αυτό το ύφασμα είναι τέλειο για να είναι το πρώτο στρώμα στα ρούχα σας. Εξασφαλίζει ότι η θερμότητα του σώματός σας και η υγρασία από τον ιδρώτα θα διαφύγουν προς το εξωτερικό το συντομότερο δυνατό. Το ύφασμα είναι αντιβακτηριακό, περιορίζει τις οσμές και μας διατηρεί στεγνούς. Όλα αυτά προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και διατηρούν το σώμα ζεστό.

Το Pro-Reforce είναι ένα καινοτόμο υλικό που σχεδιάσαμε να λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα. Το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστερικό υλικό Oxford με μια πρόσθετη επίστρωση που όχι μόνο απωθεί τη βρωμιά, αλλά παρέχει επιπλέον μηχανική αντίσταση. Αυτό το εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό ύφασμα θα σας προστατεύσει από οποιοδήποτε πιθανό εξωτερικό παράγοντα και θα σας επιτρέπει να εργάζεσθε σε όλες τις πιθανές συνθήκες, είτε καιρικές, είτε εργασίας. Μερικά από τα ρούχα εργασίας μας φτιάχνονται εξολοκλήρου από ύφασμα, άλλα είναι ενισχυμένα με ProReforce σε κρίσιμα σημεία.

Εργονομία

Η HEROCK® δε σχεδιάζει μόνο τις κολεξιόν της για να σας κάνει να φαίνεστε όμορφοι στη δουλειά. Ο βασικός σκοπός κάθε ρούχου είναι να σας προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες και τραυματισμούς. Φορώντας τα κατάλληλα ρούχα εργασίας προστατεύεστε από την κόπωση. Κουβαλώντας μια βαριά εργαλειοθήκη, οικοδομικά υλικά ή άλλο εξοπλισμό, επιβαρύνετε το σώμα σας. Γι ‘αυτό οι σχεδιαστές μας εργάζονται εντατικά ενισχύοντας τα κρίσιμα σημεία στα ρούχα εργασίας, προκειμένου να αφαιρέσουν όσο μεγαλύτερο φορτίο είναι δυνατόν από τους μύες και τις αρθρώσεις σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εν μέρει με τη σωστή κατανομή του βάρους των εργαλείων σας, διασφαλίζοντας ότι κανένα μέρος του σώματος δεν είναι υπερφορτωμένο. Ο σωστός σχεδιασμός των ρούχων μας εξασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε άσκοπες, μη φυσικές κινήσεις για να φτάσετε τα εργαλεία σας. Χρησιμοποιούμε τεχνικές και υφάσματα από την αθλητική βιομηχανία για να φτιάχνουμε τα ρούχα μας όσο το δυνατόν πιο εργονομικά. Η προσπάθεια ενός τεχνίτη πολλές φορές είναι πιο έντονη από εκείνη των αθλητών!

Design

Η συλλογή HEROCK® σχεδιάστηκε από μια δημιουργική, έμπειρη Βέλγικη ομάδα. Παρακολουθούν αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας μαζί με την ομάδα μας στην Ασία, από το σχεδιασμό στο χαρτί μέχρι το τελικό συσκευασμένο προϊόν. Τα προϊόντα μας είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας και συνεχούς αναζήτησης για βελτίωση. Η συλλογή είναι βασισμένη σε 6 βασικά χρώματα (μαύρο, γκρι, μπλε, καφέ, πράσινο και λευκό) και έχουμε προσθέσει μερικά μοντέρνα χρώματα για να την κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα. Έτσι, ολόκληρη η ομάδα σας, άνδρες και γυναίκες να μπορούν να ντυθούν ομοιόμορφα, κάνοντας την εικόνα της επιχείρησής σας να ξεχωρίζει. Υπάρχει ένα αντίστοιχο χρώμα για κάθε ρούχο και όλα τα προϊόντα διατίθενται σε 14 διαφορετικά μεγέθη. Κάθε προϊόν υπόκειται σε απαιτήσεις ποιότητας. Γι ‘αυτό και συνεργαζόμαστε με υψηλής ποιότητας προμηθευτές και μάρκες όπως Cordura®, YKK®, Wasa®, Coolpass, Pro-reforce, Coolmax®, Flex 2000, Flexfit® και Meryl® Skinlife.

Περιβάλλον

Για τη HEROCK®, η περιβαλλοντική συνείδηση και η κοινωνική δέσμευση δεν είναι προστιθέμενη αξία αλλά αποτελεί κανόνα και πρότυπο για όλα μας τα προϊόντα. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής μας πραγματοποιούνται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αυτό το επιτυγχάνουμε κάνοντας μια συνειδητή επιλογή στους προμηθευτές μας, και στα εργοστάσια όπου παράγονται τα ρούχα μας. Η HEROCK® αφιερώνεται στον σκοπό της, όπου δεν είναι άλλος από το να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε καλές τιμές, που όμως δεν είναι αποτέλεσμα παιδικής εργασίας ή ακατάλληλων συνθηκών εργασίας. Αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθούμε στενά όλες τις διαδικασίες παραγωγής, με ομάδες ελέγχου ποιότητας που επισκέπτονται όλα τα εργοστάσιά μας για να διασφαλιστεί ότι πληρούνται όλα τα πρότυπα. Τέλος, όπως είναι φυσικό όλα μας τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.