Η Quilosa ανήκει στον όμιλο Selena Global Experience που ιδρύθηκε το 1940 και απασχολεί πάρα πολλούς εργαζομένους παγκοσμίως. Έχει εμπειρία πάνω από 75 χρόνια και δραστηριοποιείται σε 70 χώρες έχοντας εργοστάσια σε 16 από αυτές. Η Quilosa χτίζει το μέλλον με εμπειρία.

Είναι μια κορυφαία χημική βιομηχανία με ειδίκευση στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που απευθύνονται στη:

  • Βιομηχανία
  • Κατασκευή
  • Χώρο του DIY

Αδιαμφισβήτητα τα προϊόντα της είναι μοναδικά, ξεχωρίζουν και ταυτίζονται με την καινοτομία. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη Quilosa μοναδική;

Τεχνογνωσία

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας την καθιστούν έναν από τους ηγέτες στο χώρο της συγκόλλησης και αποκλειστικό γνώστη της κατηγορίας και της εξέλιξης αυτής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε μεγάλα έργα όπως το Bilbao Stadium έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα της, στην κατασκευή τους.

Καινοτομία

Βασική προτεραιότητα και αξία της εταιρίας είναι η διαρκής έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Η εταιρεία διατηρεί τμήμα R&D και εργαστήρια σ’ όλον τον κόσμο.

Πελατοκεντρικότητα

Τόσο ο επαγγελματίας, όσο και ο τελικός καταναλωτής είναι ο πυρήνας της κουλτούρας της Quilosa Selena Global Experience. Η ποιότητα των προϊόντων αλλά και η κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών είναι βασικός στόχος και προτεραιότητα της εταιρείας.

Ευελιξία

Λόγω της μεγάλης ομάδας R&D σε όλο τον κόσμο αλλά και των 16 εργοστασίων, υπάρχει μεγάλη ευελιξία στη Quilosa. Ευελιξία στην παραγωγή, σχεδίαση και ανάπτυξη προϊόντων.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή καλέστε το Customer Service της Vector Brands στο 210 9600750 – 780.