Υφασμάτινη ταινία 6200 της HPX. Η δύναμη στα χέρια σου

Όλα τα πράγματα χαλάνε. Τα οικιακά είδη ή τα εργαλεία του κήπου παθαίνουν διάφορες μικροζημιές που τα καθιστούν φαινομενικά άχρηστα. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τα πετάξετε. Με μια υφασμάτινη ταινία HPX μπορείτε να επιδιορθώσετε πολλών ειδών ζημιές και να κρατήσετε τα αντικέιμενά σας σε λειτουργία για πολύ περισσότερο διάστημα.

Δείτε όλες τις αυτοκόλλητες ταινίες στο B2B site μας!

Η ιδέα για την υφασμάτινη ταινία για ήρθε από την Vesta Stoudt, εργαζόμενη σε εργοτάξιο και μητέρα δύο Ναυτικών. Οι γιοι της ανησυχούσαν ότι τα προβλήματα διάνοιξης των σφραγίδων των κουτιών πυρομαχικών θα κόστιζαν τους στρατιώτες πολύτιμο χρόνο. Έγραψε στον Πρόεδρο Franklin D. Roosevelt το 1943 με την ιδέα να σφραγίσει τα κουτιά με μια ταινία υφάσματος, την οποία είχε δοκιμάσει στο εργοστάσιό της. Η επιστολή διαβιβάστηκε στο συμβούλιο παραγωγής πολεμικών τεχνών, το οποίο έβαλε τη Johnson & Johnson στη δουλειά. Το τμήμα Revolite της Johnson & Johnson είχε κατασκευάσει ιατρικές κολλητικές ταινίες από το 1927 και μια ομάδα με επικεφαλής τον Johnny Denoye του Revolite και τον Bill Gross του Johnson & Johnson οι οποίοι και ανέπτυξαν τη νέα αυτοκόλλητη ταινία που σχεδιάστηκε για να μπορεί να κόβεται εύκολα με το χέρι.

 

Πλέον οι υφασμάτινες ταινίες χρησιμοποιούνται για πολύ απλούστερους λόγους. Μπορείτε να επισκευάσετε σωλήνες, να επιδιορθώσετε το λάστιχο ποτίσματος, για δεματισμό ακόμα και για να επισκευάσετε την ηλεκτρική σας σκούπα.

Η ταινία 6200 της HPX είναι μια πανίσχυρη ταινία με κόλλα μεγάλης αντοχής και επίχρισμα PE. Χρησιμοποιεί, δε, σαν συγκολλητικό υλικό ένα μείγμα φυσικού καουτσούκ και συνθετικής ρητίνης για να είστε βέβαιοι πως δεν θα ξεκολλήσει χωρίς εσείς να το θέλετε. Έχει πάχος 300 microns, πυκνότητα πλέγματος 80, προσκόλληση σε ατσάλι 13Ν/mm και επιμηκύνεται έως 12% κατά τη θραύση.

Είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα και μπορείτε να τη βρείτε και σε εκθέτες έτοιμους για παρουσίαση στο ράφι.

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για χονδρική αυτοκόλλητων ταινιών? Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Δείτε όλα τα προϊόντα HPX στο B2B site μας!