Φορητό χρηματοκιβώτιο Safe Space. Ασφάλεια στις διακοπές σας!

Φορητό χρηματοκιβώτιο. Γιατί το χρειάζομαι στις διακοπές μου;

Είτε πηγαίνετε για μπάνιο στην παραλία, είτε ταξιδεύετε με την οικογένεια, ή αθλείστε πιθανότατα θα έχετε μαζί σας τουλάχιστον μερικά πολύτιμα αντικείμενα. Η τοποθέτηση του κινητού σας τηλεφώνου ή των κλειδιών στην τσέπη σας δεν διασφαλίζει την ασφάλειά τους. Μπορούν πάντα να γλιστρήσουν χωρίς να το γνωρίζετε, και στη συνέχεια να απλά να περάσετε τη μέρα σας ψάχνοντάς τα. Γιατί να μην προσπαθήσετε να προστατέψετε αυτά τα αντικείμενα όταν δεν χρησιμοποιούνται; Η λύση είναι το φορητό χρηματοκιβώτιο Safe Space της MasterLock®

 

Δείτε το Safe Space στο B2B site μας!

 

Με το φορητό χρηματοκιβώτιο Safe Space της Master Lock δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για αυτά τα αντικείμενα, επειδή μπορούν να κλειδωθούν ασφαλή έως ότου τα χρειαστείτε ξανά. Είναι ένα ελαφρύ και φορητό “χρηματοκιβώτιο” για μικρά αλλά πολύτιμα αντικείμενα που μπορούν να κλειδωθούν ενώ κάνετε το μπάνιο σας στη θάλασσα, προπονείστε στο γυμναστήριο ή κάνετε άλλες δραστηριότητες όπου τα τιμαλφή σας ενδέχεται να κλαπούν.

 

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό με αφρώδες απορροφητικό εσωτερικό που προστατεύει τα αντικείμενα σας. Περιλαμβάνει επίσης ένα καλώδιο που μπορεί να ασφαλιστεί σε ένα σταθερό αντικείμενο όπως μια ομπρέλα θαλάσσης, έτσι ώστε το χρηματοκιβώτιο σας να μην μπορεί να κλαπεί.

φορητό χρηματοκιβώτιο με συρματόσχοινο και τετραψήφιο κωδικό

Ορίστε τον τετραψήφιο κωδικό σας και ασφαλίστε τα πολύτιμά σας χωρίς να κουβαλάτε κλειδιά. Κλειδώστε το συρματόσχοινο γύρω από την ομπρέλα σας ή την ξαπλώστρα σας και κρατήστε ασφαλείς τις ηλεκτρονικές σας συσκευές ή οτιδήποτε άλλο θέλετε

Με το Safe Space της Master Lock έχετε τα πράγματα σας ασφαλή όπου και να βρίσκεστε!

 

 

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για χονδρική? Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Δείτε όλα τα προϊόντα ασφαλείας Master Lock® στο B2B site μας!