Φροντίδα αυτοκινήτου στον καυτό ήλιο

Φροντίδα αυτοκινήτου στον καυτό ήλιο

Το περασμένο Σαββατοκύριακο καλωσορίσαμε τις πρώτες ημέρες που ο υδράργυρος σκαρφάλωσε ακόμα και πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου! Η Φροντίδα του αυτοκινήτου στον καυτό ήλιο , το καλοκαίρι, όχι μόνο δεν μειώνεται αλλά μάλλον αυξάνεται. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για ένα καθαρό και καλογυαλισμένο αυτοκίνητο. Συνδυάζοντας την εμπειρία δεκαετιών, με το τέλειο μείγμα τεχνολογιών αιχμής στη φροντίδα του αυτοκινήτου, η Turtle Wax® έχει αναπτύξει προϊόντα που όχι μόνο προστατεύουν το αυτοκίνητο από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες αλλά επιτρέπουν την εφαρμογή σε απευθείας έκθεση στον ήλιο!

 

Δείτε όλα τα νέα προϊόντα της Turtle Wax® στο B2B site μας!

b2b logo

 


Ceramic Spray coating με τεχνολογία κεραμικής επίστρωσης SiO2

 

CERAMIC SPRAY COATING

Ceramic Spray Coating

To κερί Ceramic Spray coating, της νεάς σειράς Hybrid Solutions μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε απευθείας έκθεση στον ήλιο σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού, των προβολέων, των πλαστικών/μεταλλικών διακοσμητικών και των τροχών.

Η ισχυρή υδροφοβική τεχνολογία και τα πολυμερή SiO2 (διοξειδίου του πυριτίου) προσφέρουν ασύλληπτη απώθηση του νερού στη στιγμή και προστασία από χημικές αντιδράσεις που διαρκεί για μήνες. Επιπλέον, η σύνθεσή του μειώνει τις κηλίδες νερού και τις επικαθήσεις των ρύπων αφήνοντας μεταξύ πλυσίματος και στεγνώματος μία καθαρή αύρα. Με συχνές πλύσεις και τακτικό καθαρισμό, προστίθενται επιπλέον στρώματα προστασίας, απώθησης του νερού και των ρύπων στην επιφάνεια του αμαξώματος.

  • Αποτέλεσμα: Αυξάνει το βάθος του χρώματος, αφήνοντας αστραφτερή λάμψη και “εξωφρενική” γυαλάδα σε όλο το αμάξωμα!

 


Sealant Hydrophobic Wax με πολυμερή σιλικήνης

 

Sealant Hydrophobic Wax

Sealant Hydrophobic Wax

To κερί Sealant Hydrophobic WaxCeramic Spray coating, μπορεί επίσης  να εφαρμοστεί σε όλες τις επιφάνειες χωρίς ανησυχία για αυξημένες θερμοκρασίες ή συσσώρευση υπολειμμάτων.

Χάρις τη τεχνολογία “Super Hydrophobic” περιέχει συνθετικά στεγανωτικά με υδροαπωθητική δράση, ενισχυμένα με κερί Carnauba για κορυφαία λάμψη και προστασία. Βασική ιδιότητα του Βραζιλιάνικου κεριού Carnauba είναι να απωθεί το νερό. Το νερό σχηματίζεται σε μικρές χάντρες και κυλάει στην επιφάνεια του αμαξώματος (water beading effect). Λόγω της σύνθεσής των στεγνωτικών παραραγόντων που περιέχει, εφαρμόζεται απευθείας σε νωπές ή στεγνές επιφάνειες με απόλυτη ασφάλεια.

  • Αποτέλεσμα: Εκπληκτική  λάμψη του αμαξώματος. Μοναδικά επίπεδα γυαλάδας, προστασίας και λείας επιφάνειας!


Wet ‘n’ Black Tyre Dressing με τεχνολογία Super Hydrophobic

Wet ‘n’ Black

Wet ‘n’ Black Tyre Dressing

 

To καθαριστικό ελαστικών Wet ‘n’ Black Tyre Dressing προστατεύει τα ελαστικά σας από τις επιβλαβείς ακτίνες UV, διατηρώντας τα ασφαλή όλες τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού. Η ειδική φόρμουλά του διατηρεί τα ελαστικά καθαρά αλλά και λαμπερά, λόγω του αποκλειστικού μείγματος πολυμερών σιλικόνης που διαθέτει.

  • Αποτέλεσμα: Καθαριότητα των ελαστικών, λαμπερό αποτέλεσμα με ταυτόχρονη προστασία από τον καυτό ήλιο!

 


 

 

Φροντίδα αυτοκινήτου στον καυτό ήλιο

 

 

Βρείτε όλα τα κορυφαία προϊόντα της Τurtle Wax® στο B2B site μας

TW LOGO

 

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου;  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!