Έχει η διακόσμηση μπάνιου και κουζίνας εποχικότητα?!

Χειμερινή κολεξιόν για διακόσμηση μπάνιου και κουζίνας

Το φθινόπωρο σχεδόν μας αποχαιρετά και ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Ωστόσο υπάρχει ακόμη καιρός για να δώσετε μία μοντέρνα νότα στην κουζίνα και το μπάνιο σας. Εξάλλου, η διακόσμηση μπάνιου και κουζίνας δεν έχει εποχικότητα!

Υπάρχει πληθώρα προτάσεων διακοσμητικών μπάνιου και κουζίνας

Άλλα από αυτά δένουν αρμονικά με τους κρύους μήνες του χειμώνα και άλλα με αυτούς του φθινοπώρου με τα μοναδικά χρώματα της νεκρής φύσης. Έτσι λοιπόν, η πιο πολύχρωμη εποχή του χρόνου είναι η τέλεια ευκαιρία να βάλετε χρώμα στο μπάνιο και στη κουζίνα σας δίχως δεύτερες σκέψεις.

Η μόδα διακόσμησης μπάνιου και κουζίνας το 2019

Φέτος η μόδα στη διακόσμηση μπάνιου και κουζίνας επιτάσσει κομψότητα, αλλά μην ξεχνάτε πως η διακόσμηση του σπιτιού είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να έχει την ταυτότητά σας.

  • Ultra Violet

Είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα της φετινής χρονιάς, καθώς επίσης και η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα. Τα χρώματα γενικότερα μπορούν να δώσουν μία μοναδική ταυτότητα στο σπίτι σας. Τα χρώματα επίσης αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας.

  • Απαλοί τόνοι του ροζ-κόκκινου

δίνουν μία πιο παιχνιδιάρικη νότα στο μπάνιο και την κουζίνα σας, το  βαθύ μπλε εκπέμπει έναν πιο ιδιαίτερο και με ταυτότητα αέρα, ενώ οι πιο σκούροι τόνοι χαρίζουν στο χώρο σας την αίσθηση της πολυτέλειας.

Οδηγός διακόσμησης μπάνιου & κουζίνας WENKO

Αν θέλετε κι εσείς να δώσετε ταυτότητα στο χώρο της κουζίνας και του μπάνιου σας που θα σχολιαστεί και θα μείνει ανεξίτηλη στους επισκέπτες σας κατεβάστε τον πλήρη οδηγό της WENKO. Πατώντας εδώ θα έχετε άμεσα στη διάθεσή σας τον πλήρη οδηγό για το φθινόπωρο- χειμώνα 2020 της WENKO.

 

wenko logo

Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει εκτός αλλά και εντός σπιτιού αυτό το φθινόπωρο.
Δεδομένου ότι το σπίτι μας είναι η εικόνα του πιο εσωτερικού εαυτού μας…Αποτελέστε έμπνευση για τους φίλους και συγγενείς, μέσω των μοναδικών επιλογών σας! Εξάλλου, η διακόσμηση μπάνιου και κουζίνας δεν έχει εποχικότητα!