Αντικλεπτικά Αυτοκινήτου Master Lock

Αντικλεπτικά αυτοκινήτου – Master Lock®

H Master Lock®, κατέχοντας την πρώτη θέση σε προϊόντα ασφαλείας παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να μην έχει στην γκάμα της αντικλεπτικά αυτοκινήτου.  Τα μπαστούνια προστασίας παρέχουν την απόλυτη ασφάλεια για το όχημα και μπορούν να αποτρέψουν δραστικά κακόβουλες ενέργειες.

 

Αντικλεπτικά Αυτοκινήτου

Αντικλεπτικά Αυτοκινήτου Master Lock

 

Χαρακτηριστικά

• Μπαστούνι υψηλής ασφαλείας, με 4 γάντζους, σχεδιασμένο για τιμόνια διαμέτρου έως 34.3cm
• Πολύ εύκολο στην εφαρμογή
• Διαθέτει LED φως που αναβοσβήνει για πρόσθετη ασφάλεια
• Με εγγύηση εφ’ όρου ζωής

 

 

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Master Lock για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ


 

Μπαστούνι Αυτοκινήτου

 

Χαρακτηριστικά

• Μπαστούνι 76cm σχεδιασμένο να ασφαλίζει το τιμόνι με το πεντάλ φρένου
• Είναι ρυθμιζόμενο ώστε να ταιριάζει στα περισσότερα οχήματα
• Πολύ εύκολο στην εφαρμογή
• Με εγγύηση εφ’ όρου ζωής

 

 

 

 

Δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων της Master Lock στο B2B site μας

b2b vectorbrands

 

Η Master Lock είναι πλέον αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο ως η ηγέτιδα εταιρία στα λουκέτα και προϊόντα ασφάλειας. Ιδρύθηκε το 1921, στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και διακινητή παγκοσμίως, συνεχίζοντας με το πάθος του ιδρυτή της να δίνει καινοτόμες λύσεις στο τομέα της ασφάλειας. Η γκάμα των προϊόντων της με τα χρόνια έχει διευρυνθεί και σήμερα εκτός από τα πασίγνωστα λουκέτα μπρούντζου και αλουμινίου περιέχει χρηματοκιβώτια, συρματόσχοινα, αλυσίδες υψηλής ασφαλείας, προϊόντα για δίτροχα, ιμάντες, και ολοκληρωμένη σειρά για ποδήλατα. Η εταιρία έχει δώσει μεγάλη έμφαση και στον τομέα της ελεγχόμενης πρόσβασης (select access) με μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο ειδικών απαιτήσεων. Τα λουκέτα Master Lock είναι τα μόνα με εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τις κλειδαριές και τους μηχανισμούς τους!

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία προϊόντα της Master Lock; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!