Master Lock - Gates

Ιστορίες Πελατών για τα Λουκέτα Master Lock®

Οι ιστορίες πελατών για τα λουκέτα Master Lock® αποδεικνύουν την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν. Άλλωστε, δεν κατέχουν τυχαία την πρώτη θέση παγκοσμίως. Από το 1921, η Master Lock® προσφέρει στον κόσμο λύσεις ασφαλείας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της αφορά στην ασφάλεια του σπιτιού, της επιχείρησης, του σκάφους, του ποδηλάτου, των πολύτιμων αντικείμων και όχι μόνο!

Ιστορίες Πελατών για τα Λουκέτα Master Lock® *

“Είχαμε 3 κτίρια αποθήκευσης βινυλίου, στα οποία ασφαλίζαμε τις πόρτες με λουκέτα Master Lock. Ένα από τα μικρά κτίρια καταστράφηκε εντελώς στον τυφώνα Laura. Βρήκαμε τις πόρτες του στην πίσω αυλή μας κρατημένες μαζί από το λουκέτο! Τις πόρτες ενός άλλου κτιρίου τις βρήκαμε σε ένα άλλο σημείο και κρατιόντουσαν και αυτές από ένα λουκέτο Master Lock!

Έξι εβδομάδες αργότερα, καταστράφηκε το μεγαλύτερο κτίριό μας από τον τυφώνα Δέλτα. Μαντέψτε! Βρήκαμε τις πόρτες στραμμένες προς διαφορετικές κατευθύνσεις αλλά να κρατιούνται μαζί από ένα λουκέτο Master Lock! Πραγματικά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε! Τώρα, θα θέλαμε ένα μεγάλο μεγάλο λουκέτο για να κρατήσουμε τους τυφώνες έξω από τη λίμνη Charles!” – Robin

 

Ιστορίες Πελατών για τα Λουκέτα Master Lock

 

“Πρόσφατα ένα όχημα έπεσε πάνω στις σιδερένιες πύλες του σπιτιού μας, οι οποίες ήταν κλειδωμένες με λουκέτο Master Lock. Και οι δύο πύλες καταστράφηκαν τελείως ενώ το σημείο που ήταν το λουκέτο και ενώνει τις δύο πόρτες ήταν ακόμα κλειδωμένο και άθικτο. Το ίδιο και το αυτοκίνητο, καταστράφηκε εντελώς. Όταν αντικατασταθούν οι πύλες, θα χρησιμοποιήσω ξανά την ίδια κλειδαριά για να διασφαλίσω την ασφάλεια του σπιτιού μας.” – Keith

 

Ιστορίες Πελατών για τα Λουκέτα Master Lock_1

 

Αληθινή Ιστορία για τα Χρηματοκιβώτια*

“Είχαμε ένα χρηματοκιβώτιο που επέζησε από την πυρκαγιά του Paradise στην Καλιφόρνια το 2018. Το βρήκαμε 3 εβδομάδες αργότερα στις στάχτες του σπιτιού μας, αφού η πυρκαγιά είχε καταστρέψει ολόκληρη την πόλη μας και αφού είχαν ακολουθήσει, αμέσως μετά τις φωτιές, τρομερές καταγίδες που διήρκησαν για 3 εβδομάδες. Όταν ανακτήσαμε το χρηματοκιβώτιο μας, το πήραμε στον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό για να χρησιμοποιήσει το ειδικό εργαλείο και να το ανοίξουμε. Μόλις περάσαμε από το μέταλλο και το σκυρόδεμα, πήραμε τα υπάρχοντά μας, μεταξύ των οποίων υπήρχαν χάρτινα έγγραφα, φωτογραφίες και παλιά νομίσματα. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι όλα ήταν εντάξει!

Όλοι με τους οποίους μιλάμε λένε ότι τα χρηματοκιβώτια τους έλιωσαν, ή ό, τι ήταν μέσα, έλιωσε. Δεν μας έμεινε τίποτα άλλα εκτός από αυτά τα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα στο χρηματοκιβώτιό μας. Θα θέλαμε να αγοράσουμε ένα άλλο χρηματοκιβώτιο για το νέο μας σπίτι. Σας ευχαριστούμε που είστε τόσο καλή εταιρεία και φροντίζετε τους πελάτες σας!” – Tracy

 

*Επίσημη πηγή: The Master Lock Company, LinkedIn.

Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Master Lock για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σημείο πώλησης ΕΔΩ


 

 

Δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων της Master Lock στο B2B site μας

b2b vectorbrands

 

Η Master Lock είναι πλέον αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο ως η ηγέτιδα εταιρία στα λουκέτα και προϊόντα ασφάλειας. Ιδρύθηκε το 1921, στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και διακινητή παγκοσμίως, συνεχίζοντας με το πάθος του ιδρυτή της να δίνει καινοτόμες λύσεις στο τομέα της ασφάλειας. Η γκάμα των προϊόντων της με τα χρόνια έχει διευρυνθεί και σήμερα εκτός από τα πασίγνωστα λουκέτα μπρούντζου και αλουμινίου περιέχει χρηματοκιβώτια, συρματόσχοινα, αλυσίδες υψηλής ασφαλείας, προϊόντα για δίτροχα, ιμάντες, και ολοκληρωμένη σειρά για ποδήλατα. Η εταιρία έχει δώσει μεγάλη έμφαση και στον τομέα της ελεγχόμενης πρόσβασης (select access) με μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο ειδικών απαιτήσεων. Τα λουκέτα Master Lock είναι τα μόνα με εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τις κλειδαριές και τους μηχανισμούς τους!

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για τα κορυφαία προϊόντα της Master Lock; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!