Κήπος & Πότισμα με την υπογραφή της HozeLock!

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά!  Έχοντας έντονη ηλιοφάνεια και σημαντικά δείγματα καλοκαιρίας, τα πρώτα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν. Όλες οι λύσεις για το πότισμα και τον κήπος από την πρωτοπόρο Hozelock. To σωστό πότισμα των φυτών μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ανοιξιάτικη ανθοφορία δημιουργώντας έτσι μία ευχάριστη παραμονή στο σπίτι!

 

 

 

Πιστόλια Ψεκασμού με σκανδάλη που ασφαλίζει και έλεγχο ροής

 

Όλα τα πιστόλια ψεκασμού της Hozelock, έχουν έλεγχο ροής που εξασφαλίζει μέγιστη οικονομία. Το Πιστόλι Multi Spray διαθέτει 5 τύπους ψεκασμού. Επιτρέπει την επιλογή ανάμεσα σε πίδακα, κώνο, «γρήγορο γέμισμα», επίπεδο ψεκασμό νερού και απαλή ροή νερού τύπου «ομίχλη». Το Πιστόλι Jet Spray, διαθέτει 3 τύπους ψεκασμού πίδακα, κώνο, και «γρήγορο γέμισμα».

 

 

 

 

 

 

 

Εξαιρετικά ανθεκτικά λάστιχα

H Ηozelock κατασκευάζει εξαιρετικά ανθεκτικά και εύκαμπτα λάστιχα ποτίσματος. Χάρις την πατενταρισμένη τεχνολογία Soft&Flex® της Hozelock, τα λάστιχα δεν τσακίζουν και δεν μπερδεύονται ενώ παραμένουν εύκαμπτα και ελαφρά.Όλα τα λάστιχα για το πότισμα αντέχουν σε θερμοκρασίες από -20°C μέχρι 40°C, ενώ είναι κατάλληλα για πόσιμο νερό όλο το χρόνο.

 

 

Πρακτικά Καρούλια με λάστιχο

 

Η εργονομία είναι είναι σημείο κλειδί για τον κήπο ή την βεράντα. Γι’ αυτό και η καινοτόμος Hozelock συνθέτει μια τεράστια ποικιλία σε καρούλια με ενσωματωμένο λάστιχο 25 μέτρων ή και χωρίς λάστιχο, αλλά με δυνατότητα υποδοχής λάστιχου μέχρι και 60 μέτρα!

 

 

Η σειρά καρουλιών με βάση στήριξης στον τοίχο είναι πανεύκολη στην εγκατάσταση, αφού περιέχει τις βίδες και όλα τα εξαρτήματα τοποθέτησης στην συσκευασία της. Περιέχει ακόμα εκτοξευτήρα ποτίσματος, 2 ταχυσυνδέσμους, 1 ταχυσύνδεσμο με aqua stop, και 1 ρακόρ βρύσης ώστε ο χρήστης να θέσει άμεσα σε εφαρμογή το καρούλι, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του!

 

Σύνδεσμοι Βρύσης και Ρακόρ

 

H πρωτοπόρος σε συνδέσμους λάστιχων Ηozelock , διαθέτει διπλούς συνδέσμους, ταχυσυνδέσμους, ρακόρ για βρύσες εξωτερικού χώρου,  καθώς και μία πλήρη γκάμα εξαρτημάτων ποτίσματος, ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες της αυλής του κήπου ή του μπαλκονιού σας. Τα εξαρτήματα ποτίσματος παρέχουν ελεγχόμενη ροή και ασφάλεια. Διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις λάστιχων και εφαρμόζουν ιδανικά σε όλα τα λάστιχα.

 

                                                                             

 

 

Δείτε όλα τα προϊόντα της HOZELOCK® στο B2B site μας

 

Τώρα που η ηλιοφάνεια είναι συχνότερη, μην ξεχάσετε να αφιερώσετε μερικές στιγμές για να χαλαρώσετε, να ακούσετε τα πουλιά, και να θαυμάσετε την ανθοφορία της άνοιξης!

 

“Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος για λίγο, να μεθύσεις.

Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα, να ερωτευτείς.

Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος για πάντα, φρόντισε τον κήπο σου! ”

Άρθουρ Σμιθ