vector brands έκθεση αυτοκινήτου autotec

Ήμασταν και φέτος στην έκθεση αυτοκινήτου Autotec 2023

Ήταν μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχουμε και φέτος στην Autotec Expo, την έκθεση θεσμό το aftermarket των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων σε ανταλλακτικά, εξοπλισμό και αξεσουάρ του αυτοκινήτου. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 29/9-1/10 στο Metropolitan Expo. Η εισροή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και ήταν χαρά μας να μιλήσουμε με επαγγελματίες του χώρου για τις λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα μας στη φροντίδα και συντήρηση του αυτοκινήτου. Οι μάρκες που μας εκπροσώπησαν ήταν οι παρακάτω:

  1. WD-40

wd-40

Το WD-40 είναι το Νο 1 αντισκωριακό & λιπαντικό spray στον κόσμο. Σχεδιασμένο στα εργαστήρια της NASA από έναν ιδανικό συνδυασμό συστατικών υψηλής ποιότητας, το WD40® είναι ένα «εργαλείο» με υψηλές προδιαγραφές που χρησιμοποιείται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως στη βιομηχανία, στην αεροναυπηγική, στη μηχανολογία, στη γεωργία και αλλού. Δίνει λύσεις σε περισσότερα από 2000 προβλήματα, ενώ παράλληλα, αποτελεί απαραίτητο προϊόν σε κάθε σπίτι και εργασία. Τέλος, διαθέτει εξειδικευμένες σειρές προϊόντων για επαγγελματικές χρήσεις, την Specialist Motorbike και την Specialist Bike, για τη μοτοσυκλέτα και το ποδήλατο αντίστοιχα, οι οποίες λύνουν τα χέρια των επαγγελματιών και όσων αγαπούν τα δίκυκλα.

  1. Armor All

Armor All

Η Armor All, με περισσότερα από 60 χρόνια καινοτομίας, είναι ηγέτης στη βιομηχανία περιποίησης και φροντίδας του αυτοκινήτου. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της καλύπτει τις ανάγκες για την προστασία του οχήματος, κάνοντάς το να φαίνεται σαν καινούργιο. Την εταιρεία έχει εμπιστευτεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula, Jenson Button και η πρωταθλήτρια ομάδα της Formula 1, Red Bull Racing.

  1. Turtle Wax

turtle wax

Η Turtle Wax αναπτύσσει προϊόντα από το 1944 για την περιποίηση και την αναζωογόνηση των αυτοκινήτων με σειρές προϊόντων που καλύπτουν τις συνεχείς εναλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η αφοσιωμένη ομάδα της Turtle Wax γνωρίζει πολύ καλά την κουλτούρα των αυτοκίνητων και κινητήριος δύναμή της είναι η δημιουργία νέων προϊόντων με τεχνολογία αιχμής και ευκολία στη χρήση.

  1. STP

STP

Η STP είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα πρόσθετα βελτιωτικά καυσίμου και προϊόντα φροντίδας κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένα για τη βέλτιστη απόδοση του. Οι επαγγελματίες, οι λάτρεις των αυτοκινήτων και του DΙY βασίζονται στα προϊόντα STP για να διατηρούν τα οχήματά τους σε καλή λειτουργία, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία έχει στηρίξει μεγάλες αγωνιστικές ομάδες όπως αυτές των Graham Hill, Jim Clark και Mario Andretti.

  1. Little Trees

little trees

Η Little Trees αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο φρεσκάδας και ποιότητας, με αρωματικά μακράς διάρκειας και προσιτά, για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή οσφρητική εμπειρία. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για το αυτοκίνητο, το σπίτι, το γραφείο, και θα τα βρείτε σε πολλά διαφορετικά σχέδια και αρώματα.

  1. California Scents

california scents

Η California Scents ξεκίνησε στην Αμερική το 1992 και έκτοτε έχει καταφέρει να επεκταθεί σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχει καθιερωθεί παγκοσμίως στο χώρο των αρωμάτων αυτοκινήτου, παρέχοντας μία πολύ μεγάλη γκάμα αρωμάτων και προϊόντων. Αν και χρησιμοποιείται κυρίως μέσα στο αυτοκίνητο, τα αρωματικά χώρου California Scents μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει στο σπίτι, στο γραφείο και αλλού, δίνοντας έτσι στο μία αίσθηση φρεσκάδας.

  1. HPX

hpx

Η μεγάλη ποικιλία ταινιών που διαθέτει η HPX καλύπτει ανάγκες της βιομηχανίας και των επαγγελματιών, αλλά και των ιδιωτών για διάφορες καθημερινές κατασκευές και εφαρμογές.. H ΗPX φροντίζει διαρκώς για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, τη συνεχή βελτίωσή τους και τη διεύρυνση της γκάμας.

  1. Base

BASE

Η άνεση στα παπούτσια εργασίας είναι αυτή που εμπνέει τη Base Protection από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Η εταιρεία παράγει παπούτσια ασφαλείας, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τις λειτουργικές απαιτήσεις, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επαγγελματιών και των πιο απαιτητικών πελατών. Η επένδυση στην Έρευνα & Ανάπτυξη της Base Protection έχει φέρει πολλές κατοχυρωμένες πατέντες, με αποτέλεσμα να κάνουν το παπούτσι επιθυμητό ακόμα και μετά την εργασία. Τα σχέδια της εταιρείας προέρχονται από μια ομάδα νέων και δημιουργικών σχεδιαστών.

      9. Master Lock

master lock

Η Master Lock είναι πλέον αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο ως η ηγέτιδα εταιρία στα λουκέτα και προϊόντα ασφάλειας. Η γκάμα των προϊόντων της είναι μεγάλη και περιλαμβάνει προϊόντα ελεγχόμενης πρόσβασης (select access), λουκέτα μπρούντζου και αλουμινίου, χρηματοκιβώτια, συρματόσχοινα, αλυσίδες υψηλής ασφαλείας, προϊόντα για δίτροχα, ιμάντες, και ολοκληρωμένη σειρά για ποδήλατα. Τελευταία έχει δοθεί έμφαση από την Masterlock στον τομέα της ελεγχόμενης πρόσβασης ( select access ) με μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο ειδικών απαιτήσεων.

Όλα τα παραπάνω διεθνή brands θα τα βρείτε στην Vector Brands. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ξεκινήσουμε μία συνεργασία που θα προσφέρει προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών σας.