ΗEROCK® WORKWEAR – Ρούχα εργασίας με απαράμιλλο στυλ!

 Ρούχα εργασίας για τον επαγγελματία

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα απαιτητικό περιβάλλον χρειάζονται τον κατάλληλο εξοπλισμό για να επιτύχουν την βέλτιστη απόδοση. Η HEROCK® φροντίζει να έχετε πάντα στη διάθεσή σας τον τέλειο εξοπλισμό για κάθε εργασία που έχετε, ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε είτε τις πιο δύσκολες εργασίες είτε τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η συλλογή μας εγγυάται πλήρη προστασία χωρίς να μειώνει την ελευθερία κινήσεων και συνδυάζει αυτές τις βασικές αρχές με το design που είναι τόσο κλασικό όσο και σύγχρονο. Με αυτόν τον τρόπο είστε απόλυτα προστατευμένοι και με άνεση για τη δουλειά που έχετε ενώ διατηρείτε την καλή σας εμφάνιση. ΗEROCK® WORKWEAR – Ρούχα εργασίας με απαράμιλλο στυλ!

 

 

Δείτε όλα τα ρούχα της HEROCK® στο B2B site μας

 

Εργονομία και Design

Η Herock® δεν προστατεύει τους εργαζομένους μόνο από τη φυσική καταπόνηση στο σώμα. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στο να σχεδιάζει τις συλλογές της με γνώμονα την ωραία εμφάνιση στην δουλειά. Η πρωταρχική λειτουργία κάθε ρούχου ή αξεσουάρ εργασίας είναι η προστασία του χρήστη από εξωτερικούς παράγοντες και σωματικούς τραυματισμούς. Γι’ αυτό οι σχεδιαστές μας, δουλεύουν σκληρά στην ενίσχυση των σημαντικότερων σημείων στα ρούχα μας ώστε να απελευθερώνουν την πίεση από τους μύες και τις αρθρώσεις. Ρούχα εργασίας με απαράμιλλο στυλ.

 

 

 

Ρούχα κατασκευασμένα από τα ισχυρότερα υλικά

Τα ρούχα εργασίας της Herock® είναι κατασκευασμένα από τα ισχυρότερα υλικά. Μπορούν να αντισταθούν στις πιο δύσκολες συνθήκες. Αλλά πέρα από αυτό, δοκιμάζονται επίσης ως προς την άνεση, την ευκολία και την προστασία που προσφέρουν σε αυτόν που τα φοράει. Ο συνδυασμός των χρόνων εμπειρίας στον τομέα, με τη συνεχή αναζήτηση βελτιώσεων και την υποβολή σε αυστηρές δοκιμές υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες, από τους ερευνητές στα εργαστήρια της Herock®, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε όλα τα είδη να ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών.