6200 χρήσεις

HPX Υφασμάτινη Ταινία 6200

Η HPX Υφασμάτινη Ταινία 6200 είναι η ιδανική ταινία για επισκευές στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στον κήπο και όχι μόνο. Πρόκειται για μία πανίσχυση ταινία με κόλλα υψηλής ποιότητας και αντοχής που δεν αφήνει κατάλοιπα. Ενδεικτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επισκευή οικιακών συσκευών, σωλήνων, λάστιχων ποτίσματος, για δεματισμό, μόνωση αγωγών και για πολλά άλλα. Με την HPX Υφασμάτινη Ταινία 6200, πολλά αντικείμενα που κάποιος θα θεωρούσε ότι δεν επιδιορθώνονται, τώρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά!

 

 

HPX 6200 Black & SilverHPX 6200 WhiteHPX 6200 RED

 

 

HPX Υφασμάτινη Ταινία 6200 – Χαρακτηριστικά

  • Με κόλλα μεγάλης αντοχής από μείγμα φυσικού καουτσούκ και συνθετικής ρητίνης
  • Κόβεται με το χέρι, με ακρίβεια και προς διάφορες κατευθύνσεις (οριζοντίως και καθέτως)
  • Είναι αδιάβροχη και ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες
  • Για εσωτερική και εξωτερική χρήση
  • Έχει πάχος 300 microns, πυκνότητα πλέγματος 80, προσκόλληση σε ατσάλι 13Ν/mm και επιμηκύνεται έως 12% κατά τη θραύση.

*Διατίθεται σε 4 χρώματα και σε 3 διαφορετικές διαστάσεις: 48mm*5m, 48mm*10m, 48mm*25

 


Η Vector Brands ως αποκλειστικός και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του brand HPX για την ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου (B2B) προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για λιανική αγορά, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα χρωματοπωλείων, τεχνικών, βιομηχανικών και ηλεκτρολογικών καταστημάτων.


 

Δείτε στο παρακάτω video ορισμένες από τις χρήσεις και τα χαρακτηριστικά της HPX Υφασμάτινης Ταινίας 6200

 

Το 2004 o Henk Post οραματίστηκε να δημιουργήσει ένα brand με αυτοκόλλητες ταινίες που θα απευθύνεται σε λάτρεις του DIY και απαιτητικούς επαγγελματίες. Οι ταινίες ΗΡΧ σήμερα κατέχουν ένα σημαντικό μερίδιο στην Ευρωπαϊκή αγορά με περισσότερα από 3.500 σημεία πώλησης σε 23 χώρες. Το εύρος της γκάμας των προϊόντων της ΗΡΧ περιέχει κατηγορίες προϊόντων που προορίζονται για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία, τις κατασκευές και τις εφαρμογές από τους λάτρεις του DIY. Στη γκάμα της θα βρείτε υφασμάτινες ταινίες, μονωτικές ταινίες, ταινίες επισκευών, ταινίες σφράγισης, ταινίες στερέωσης, χαρτοταινίες, ταινίες συσκευασίας καθώς και ταινίες παντός καιρού.

 

Δείτε όλες τις αυτοκόλλητες ταινίες στο B2B site μας!

 

Είστε έμπορος και ενδιαφέρεστε για χονδρική αυτοκόλλητων ταινιών? Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Δείτε όλα τα προϊόντα HPX στο B2B site μας!