Σύστημα αποθήκευσης εργαλείων

QBRICK ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

Το Qbrick System είναι το πιο προηγμένο αλληλένδετο σύστημα αποθήκευσης εργαλείων.
Οι ανθεκτικές, ευρύχωρες και λειτουργικές εργαλειοθήκες του Qbrick System ενώνονται μεταξύ τους με πολλαπλούς συνδυασμούς ανάλογα με τις προσωπικές απαιτήσεις του χρήστη.

To Qbrick System προσφέρει νέες δυνατότητες στη σύνδεση και μεταφορά εργαλειοθηκών. Το τριπλό σύστημα σύνδεσης κατασκευάζεται από πολύ ανθεκτικά κουμπώματα από πολυαμίδιο, επιτρέποντας μέγιστο μεταφερόμενο φορτίο 150 kg.

Θήκες εργαλείων

Χαρακτηριστικά

  • Τα κουμπώματα, οι χειρολαβές κι οι σύνδεσμοι του Qbrick System έχουν μεγάλη αντοχή σε κρούσεις. Κατασκευάζονται από technical polyamide, ποιότητα που τους εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή χωρίς να κινδυνεύουν από οξείδωση.
  • Οι εργαλειοθήκες ΟΝΕ του Qbrick System είναι υδατοστεγείς και αδιαπέραστες από σκόνη. Χάρη στις στεγανοποιητικές φλάντζες και την ερμητική κατασκευή, εξασφαλίζουν υψηλή προστασία στα πολύτιμα εργαλεία σας.
  • Μέσα σε κάθε εργαλειοθήκη υπάρχουν ρυθμιζόμενα χωρίσματα και ελαστικοί ιμάντες που επιτρέπουν την πρόσδεση εξαρτημάτων και διευκολύνουν την πιο εργονομική κατανομή του διαθέσιμου χώρου.

Αμέτρητοι συνδυασμοί!

Ένας εύκολος τρόπος σύνδεσης και αποσύνδεσης των πολλαπλών στοιχείων μεταξύ τους.
Όλα τα προϊόντα Qbrick μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με οποιονδήποτε τρόπο.

qbrick system

Εργαλειοθήκες

Η εταιρεία Patrol ιδρύθηκε το 1991. Για παραπάνω από 20 έτη βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής πλαστικού. Η ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας μας είναι η πιο μεγάλη πρόκληση για εμάς.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μέχρι και σήμερα, έχουμε οργανώσει μία εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, που χρησιμοποιούν στην εργασία τους μοντέρνα τεχνολογία και εξειδικευμένα μηχανήματα, ώστε να μας δίνουν τις εμπειρίες τους και να μας καθοδηγούν για τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Λόγω της συνεχόμενης αλλαγής στην σχεδίαση, την παραγωγή και στις πωλήσεις, η εταιρεία Patrol προσφέρει στιβαρά, εργονομικά και ανώτερης αισθητικής προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Για να βεβαιωθούμε για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, τα δοκιμάζουμε σε συνεχής ελέγχους ποιότητας και πιστοποίησης.

Το εύρος των προϊόντων μας ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Κάθε χρόνο η εταιρεία Patrol διευρύνει την γκάμα της με νέα προϊόντα βάσει των καινούργιων τάσεων και απαιτήσεων των πελατών μας.

Η Patrol Group πλέον δραστηριοποιείται όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Αυστραλία, Αφρική και Ασία.

Εργαλειοθήκες

Ταμπακιέρες

Συστήματα οργάνωσης εργαλείων