λουκέτο βαλίτσα

Ταξιδέψτε χωρίς κανένα άγχος με την Master Lock!

Τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός, οι ηλιόλουστες μέρες έχουν αυξηθεί, όλοι μας ψάχνουμε ευκαιρίες για αποδράσεις και εκδρομές. Πέρα από τα απαραίτητα ρούχα και αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσετε στις διακοπές σας, θα χρειαστεί να προνοήσετε να προμηθευτείτε και το κατάλληλο λουκέτο για την προστασία της βαλίτσας σας. Όταν ταξιδεύουμε, είμαστε ξέγνοιαστοι, μιας και έχουμε στο μυαλό μας τις όμορφες στιγμές που θα ακολουθήσουν και τα τοπία που θα εξερευνήσουμε. Έτσι, αγνοούμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ασφάλεια των προσωπικών μας αντικειμένων. Η Master Lock έχει τη λύση στο πρόβλημα με τις κλειδαριές ασφαλείας ισχυρή και στιβαρή κατασκευή με τη χρήση κωδικού, οι οποίες είναι κατάλληλες για αποσκευές και ντουλαπάκια αποθήκευσης ειδών. Έχουν μεταλλικό σώμα που αντέχει στη φθορά, ενώ είναι αρκετά μακριά ώστε να εφαρμόζουν αβίαστα σε διαφορετικούς τύπους φερμουάρ αποσκευών. Αυτό που τα κάνει πραγματικά ιδανικά για ταξίδια είναι η πιστοποίηση TSA. Έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν όλες τις οδηγίες ασφαλείας που παρέχονται από την TSA, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σε τι διαφέρουν οι κλειδαριές αποσκευών από τις παραδοσιακές κλειδαριές;

Οι κλειδαριές αποσκευών έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με τις παραδοσιακές κλειδαριές. Ας δούμε λοιπόν σε τι διαφέρουν:

  1. Μια κλειδαριά αποσκευών συνήθως συνοδεύεται από σύστημα συνδυασμού ψηφίων, ενώ οι παραδοσιακές κλειδαριές χρειάζονται απλά ένα κλειδί για να τις κλειδώσετε και να τις ξεκλειδώσετε.
  2. Διαθέτουν ένα αναδυόμενο κουμπί ένδειξης, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε αν έχουν ανοιχτεί ή όχι, αντιθέτως, οι παραδοσιακές κλειδαριές δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό.
  3. Ο λαιμός μιας κλειδαριάς αποσκευών είναι αρκετά εύκαμπτος για να ασφαλίζει διαφορετικά είδη φερμουάρ, κάτι που δεν κάνουν οι παραδοσιακές κλειδαριές.

λουκέτο βαλίτσας

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε στις κλειδαριές αποσκευών;

  1. Κλειδαριά με συνδυασμό

Αυτές οι κλειδαριές αποσκευών διαθέτουν σύστημα συνδυασμού ψηφίων για να αποτρέπονται εύκολα οι κλοπές, καθώς οι συνδυασμοί αυτοί είναι δύσκολο να σπάσουν. Η Master Lock διαθέτει μεγάλη ποικιλία κλειδαριών, με τριψήφιους ή τετραψήφιους συνδυασμούς και διαφορετικά μήκη λαιμών, ώστε να παρέχουν μεγάλη ασφάλεια και ευελιξία.

  1. Εύκαμπτος λαιμός

Οι λαιμοί αυτών των κλειδαριών είναι αρκετά εύκαμπτοι, ώστε να μπορείτε να τους περάσετε μέσα από τα περισσότερα είδη φερμουάρ και να κλειδώσετε τις αποσκευές σας. Επιπλέον, χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά τους, δεν θα σπάσουν ή δε θα παραμορφωθούν, κάτι που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα αντικείμενά σας.

  1. Κουμπί γρήγορης απελευθέρωσης

Ορισμένα από τα προϊόντα είναι ενισχυμένα με ένα κουμπί γρήγορης απελευθέρωσης στα πλαϊνά τους για να διευκολύνουν τον χειρισμό των κλειδαριών αποσκευών. Μόλις το πατήσετε, ο δεσμός θα ωθηθεί προς τα έξω αυτόματα, βοηθώντας σας έτσι να ξεκλειδώσετε τις αποσκευές σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Λουκέτα συνδυασμού της Master Lock

  1. Λουκέτο αποσκευών συνδυασμού 3 ψηφίων ειδικό για ΗΠΑ (TSA)

 

λουκέτο tsa

Τα λουκέτα συνδυασμού 3 ψηφίων της Master Lock, έχουν πάνω τους το ειδικό κόκκινο σήμα και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιτρέπουν τον έλεγχο των αποσκευών με το ειδικό κλειδί που διαθέτουν οι Αμερικανικές αρχές ασφαλείας Μεταφορών (TSA). Μόλις ελέγξουν τις αποσκευές, το επανατοποθετούν στην αρχική του μορφή, χωρίς να βλάψουν την κλειδαριά.

  1. Λουκέτο μπρούτζινο με συνδυασμό

λουκέτο για ντουλάπια

Το μπρούτζινο λουκέτο συνδυασμού της Master Lock διαθέτει συνδυασμό που προγραμματίζεται ή μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα. Είναι ιδανικό για αποσκευές, αλλά και ντουλάπια αποθήκευσης αντικειμένων, καθώς είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση.

Τέλος, πέρα από τις αποσκευές, μπορείτε να διατηρήσετε ασφαλή τα αντικείμενα που είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στην κλοπή, και χρειάζεται να τα έχετε καθημερινά μαζί σας. Αυτά μπορεί να είναι κινητές συσκευές, κλειδιά αυτοκινήτου, ρολόγια, τα οποία χάρη στο Safe space της Master Lock θα παραμείνουν ασφαλή, ακόμα και στην παραλία ή σε κάποια δραστηριότητα σε εξωτερικό χώρο. Ποια είναι τα οφέλη του; Διαθέτει συνδυασμό 4 ψηφίων και καλώδιο για να τυλίγεται με ασφάλεια γύρω από σταθερά αντικείμενα, ενώ έχει ενσωματωμένη υποδοχή για ακουστικά ή καλώδιο φόρτισης, ώστε να ακούτε μουσική ή να φορτίζετε τις συσκευές σας, ενώ είναι ασφαλείς μέσα στο Safe space.

φύλαξη αντικειμένων

Tags: