ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΣΗΣ

Η άνεση στα παπούτσια εργασίας είναι αυτή που εμπνέει τη Base Protection από την πρώτη μέρα λειτουργίας της.
Η εταιρεία παράγει παπούτσια ασφαλείας, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τις λειτουργικές απαιτήσεις, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επαγγελματιών και των πιο απαιτητικών πελατών.
Η επένδυση στην Έρευνα & Ανάπτυξη της Base Protection έχει φέρει πολλές κατοχυρωμένες πατέντες, με αποτέλεσμα να κάνουν το παπούτσι επιθυμητό ακόμα και μετά την εργασία. Τα σχέδια της εταιρείας προέρχονται από μια ομάδα νέων και δημιουργικών σχεδιαστών.
Η Base Protection είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κλάδο της, χάρη στο αναγνωρισμένο έργο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της, την ταχύτητα, την ακρίβεια παράδοσης, την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η προστιθέμενη αξία της εταιρείας είναι η προσοχή στο περιβάλλον. Η οικολογική βιωσιμότητα, η άνεση, η τεχνολογία και η αποδοτικότητα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας, έτσι ώστε η εργασία σας να είναι μια ασφαλής απόλαυση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΤΗ BASE PROTECTION?

Σχεδιάζουμε παπούτσια που προσφέρουν πραγματική άνεση, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τη ζωή μας και την ασφάλεια στην εργασία.

Ακούμε τους πελάτες μας προκειμένου να προσφέρουμε ασφαλή παπούτσια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Επενδύουμε στην καινοτομία έτσι ώστε να προσφέρουμε παπούτσια ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε επαγγέλματος.

i-daptive

Η i-daptive® είναι μια επαναστατική τεχνολογία που έχει εξελίξει και πατεντάρει η Base Protection και εφαρμόζεται στη νέα σειρά KΛPTIV®.
Το i-daptive® είναι ένα έξυπνο και ενεργό σύστημα, με μεταβαλλόμενη συμπεριφορά ανάλογα με τη δραστηριότητά σας.

Comfort mode

Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας απορροφάται και επιστρέφει στο σύστημα i-daptive® του παπουτσιού έτσι ώστε να μας εγγυάται μια αίσθηση ξεκούρασης. Είναι ένα φυσικό ενεργειακό rebound.

Dynamic mode

Η μεταβλητή γεωμετρία του συστήματος idaptive® εγγυάται άμεση προσαρμογή ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

Off Road mode

Μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού και διαστρέμματος σε ανώμαλο έδαφος. Το σύστημα i-daptive® λειτουργεί συνεχώς και προσδίδει σταθερότητα, επαναφέροντας τον άξονα του ποδιού σε περίπτωση πλευρικών ταλαντώσεων.

Απορρόφηση

Η ενέργεια που παράγεται από την πρόσκρουση του ποδιού στο έδαφος απορροφάται. Το σύστημα λειτουργεί δυναμικά απορροφώντας τους κραδασμούς.

Διάχυση

Η υψηλή ενέργεια κρούσης διαχέεται, μειώνει το φορτίο από το σώμα και κάνει το βάδισμα πιο εύκολο. Όσο ισχυρότερη είναι η πρόσκρουση, τόσο πιο αποτελεσματικά λειτουργεί το σύστημα i-daptive®.

Επιστροφή

Η ενέργεια επιστρέφεται προς όφελός σας και μεταβάλλεται ανάλογα με την ταχύτητα και την κίνηση του ποδιού σας.

Σταθερότητα

Tο σύστημα i-daptive προσδίδει σταθερότητα επαναφέροντας τον άξονα του ποδιού σε περίπτωση πλευρικών ταλαντώσεων. Έτσι ανακουφίζονται οι αρθρώσεις του ποδιού και το υπόλοιπο σώμα, μειώνοντας τον κίνδυνο διαστρέμματος.

AirTech+ Tpu-Skin Sole

Η τεχνολογία που προσφέρει αίσθηση ξεκούρασης

Μία αποκλειστική τεχνολογία, κατοχυρωμένη από τη Base Protection που επιτρέπει τη μείωση του άκαμπτου και συμπαγούς πάχους της εξωτερικής σόλας σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Αποτέλεσμα: περισσότερη ελαστικότητα, αίσθηση μαξιλαριού και μεγαλύτερη άνεση.

παπούτσια εργασίας

Στα παπούτσια εργασίας με αυτόν τον πάτο η αίσθηση ξεκούρασης και η μεγαλύτερη ευελιξία συμβάλλουν στη μείωση της επιβάρυνσης του ποδιού και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η τεχνολογία LifePlus βελτιώνει τη σταθερότητα και μειώνει τη φθορά της σόλας ιδιαίτερα σε περιβάλλοντα εργασίας που χαρακτηρίζονται από την παρουσία
του υγρού στοιχείου (γεωργικές, χημικές και φαρμακευτικές βιομηχανίες).
Τεχνολογία LifePlus και σόλα από καουτσούκ HRO για την εξασφάλιση της σταθερότητας σε εργαζομένους που δουλεύουν σε υπαίθριες, ανώμαλες επιφάνειες. Παπούτσια εργασίας ανθεκτικά σε υγρά περιβάλλοντα και υψηλές θερμοκρασίες.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

All Terrain

All Terrain Sole: η ειδική σόλα εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση σε διαφορετικά είδη εδάφους (χιόνια, λάσπη, χαλίκι, μπάζα).

  • Οι μοναδικές εγκοπές της σόλας έχουν μεταβλητό ύψος από 4 έως 8 mm, είναι στρογγυλεμένες και έχουν κενά μεταξύ τους για να είναι αυτοκαθαριζόμενες.
  • Η κεντρική περιοχή της σόλας είναι φαρδύτερη με ψηλό τακούνι, για μεγαλύτερη ασφάλεια σε σκάλες, ανώμαλα εδάφη και κυρτές επιφάνειες (σωλήνες, δοκάρια κλπ).
παπούτσια εργασίας

Dry n Air

Η τεχνολογία σόλας Dry n Air Plus εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο παπούτσι. Επιπλέον η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει ότι η σόλα αυτή δεν
μπορεί να τρυπηθεί.

Μπορεί να είναι ενσωματωμένη στη σόλα (PlatinumLine) ή να αγοραστεί σαν ανατομικός αφαιρούμενος πάτος

SlimCap

Προστατευτικό δακτύλων Slim-Cap: από συνθετικό υλικό (composite), ελαφρύ, πιο εύκαμπτο από το μεταλλικό προστατευτικό δακτύλων, μη μαγνητικό και θερμομονωτικό. Εξασφαλίζει περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο design.
Το πάχος του προστατευτικού δακτύλων μειώνεται στα 6,5 mm, όπου είναι πολύ μικρότερο από αυτά του ανταγωνισμού. Έτσι, μένει περισσότερος χώρος για τα δάκτυλα των ποδιών.
Διαθέτει προστατευτική λωρίδα, προσαρμοσμένη στο προστατευτικό δακτύλων μειώνοντας έτσι την οδυνηρή πίεση στα δάκτυλα των ποδιών.

SmellStop

Αντιβακτηριακή φόδρα SmellStop*: Φόδρα κατά της οσμής που εμποδίζει τα βακτηρίδια και τους μύκητες, τα οποία είναι υπεύθυνα για τις οσμές.

Με το Smell Stop το πόδι παραμένει υγιές

Fresh n Flex

Ενδιάμεση σόλα ανθεκτική στα τρυπήματα: Διάτρηση 0 mm,
Πρότυπο ENISO20345: 2011 (Καρφί 4,5 mm-Δύναμη 1100Ν).

Airtech+tpuSkin

Παπούτσια Εργασίας BASE