Το ετήσιο συνέδριο στα γραφεία της WD-40

Το ετήσιο συνέδριο στα γραφεία της WD-40

Στις 10-12 Οκτωβρίου παρευρεθήκαμε στο Distributor Marketing Meeting της WD-40, στα κεντρικά γραφεία της, στην Αγγλία. Στη συνάντηση θεσμό για τους διανομείς της WD-40 σε όλο τον κόσμο, παρουσιάσαμε με μεγάλη επιτυχία το Project Premium Stores, που έχουμε καθιερώσει τα τελευταία 3 χρόνια στα καταστήματα των Premium πελατών μας. Αυτές τις 3 μέρες συζητήσαμε για το digital marketing και την πώληση στο κατάστημα, αλλά και ανταλλάξαμε ιδέες και εμπειρίες για το WD-40 και το κοινό του.

Τι καθιστά ένα κατάστημα Premium; Για να χαρακτηριστεί ένα κατάστημα Premium και αποκτήσει πολλά προνόμια; Η απάντηση βρίσκεται παρακάτω:

  1. Το κατάστημα θα πρέπει να έχει το ελάχιστο 5 διαφορετικούς Multi Use Product κωδικούς και 6 διαφορετικούς κωδικούς από τη σειρά Specialist.
  2. To κατάστημα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 σημεία πώλησης, δηλαδή επιτραπέζιο stand, Premium μεταλλικό stand και Α4 μεταλλικό stand.
  3. Τέλος, θα πρέπει να ακολουθείται μέσα στο κατάστημα ο κανόνας του χρυσού τριγώνου για την τοποθέτηση των προϊόντων WD-40.

Ας δούμε και κάποια στησίματα σε Premium πελάτες μας:

WD40wd-40 premium stores

Οι έμπειροι πωλητές μας βρίσκονται πάντα στο πλευρό των πελατών τους και τους δίνουν λύσεις που αναβαθμίζουν τα καταστήματά τους και αυξάνουν τις πωλήσεις. Έτσι, στη Vector Brands συνεχίζουμε δυναμικά να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα μας κάνουν να μεγαλώνουμε μαζί σας!

Tags: