Facebook_icon_2013.svg

Εργαλεία Κήπου Fiskars

Η Φινλανδική  Fiskars ιδρύθηκε πριν  από 365 χρόνια το 1649 στο ομώνυμο χωριό. Από τότε παραμένει συνεπής στον μοναδικό της στόχο, να δημιουργεί προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας που παρέχουν μοναδική ευκολία στους λάτρεις της κηπουρικής αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου. Είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Ελσίνκι από το 1915, έχει γραφεία σε 20 χώρες όπου εργάζονται 4100 άνθρωποι, ενώ τα προϊόντα της διανέμονται σε 60 χώρες.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος χονδρικής για τα εργαλεία Fiskars στην Ελλάδα, είναι η εταιρία Vector Brands.

Το FiberComp™ είναι ένα εξελιγμένο σύνθετο μείγμα πολυμερούς θερμοσκληρυνόμενου υαλοβάμβακα. Εμείς απλά το θεωρούμε εκπληκτικό, επειδή το FiberComp™ συμπεριφέρεται όπως κανένα άλλο υλικό που έχουμε ποτέ συναντήσει. Ενώ είναι πανάλαφρο είναι πολλές φορές ισχυρότερο από ότι ο χάλυβας. Μπορεί να φορμαριστεί σε οποιοδήποτε σχήμα και έτσι επιτρέπει τον συνδυασμό εργονομικού σχεδιασμού με μια άνευ προηγουμένου άνεση και αποτελεσματικότητα. Σε αντίθεση με το μέταλλο, το FiberComp™ έχει ανοσία στην σκουριά ενώ προσφέρει απίστευτα χαρακτηριστικά απορρόφησης κραδασμών. Επιπλέον η φυσική αντιολισθητική του επιφάνεια με χαμηλή αγωγιμότητα στο κρύο το καθιστούν ιδανικό για υπαίθριες εργασίες ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το FiberComp™ το απόλυτο υλικό για μέγιστη απόδοση και άνεση στα εργαλεία του κήπου μας.

Τι είναι το FiberComp™ της Fiskars?

Η PowerGear™ της Fiskars® είναι μια ευέλικτη οικογένεια εργαλείων που περιλαμβάνει κλαδευτήρια χειρός, κλαδευτήρια με μακριές λαβές και ψαλίδες μπορντούρας για την κάλυψη των περισσότερων από τις ανάγκες κοπής στον κήπο. Ο έξυπνος μηχανισμός μετάδοσης ΕaseCut™, ο οποίος ενισχύει τη δύναμη της κοπής συμπληρώνεται από κοφτερές, ποιοτικές χαλύβδινες λεπίδες και ελαφρού βάρους, ανθεκτικές λαβές FiberComp™. Ο πατενταρισμένος μηχανισμός PowerGear™ κάνει την κοπή 3 ή και 3,5 φορές ευκολότερη σε σύγκριση με τους τυπικούς μηχανισμούς. Οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά σκληρό, ανθεκτικό στη διάβρωση χάλυβα που εξασφαλίζει μεγαλύτερη αιχμηρότητα. Το αποτέλεσμα; Η τεχνολογία ΕaseCut™ του μηχανισμού PowerGear™, πολλαπλασιάζει την φυσική δύναμη 3 φορές και 3,5 φορές παράγοντας έτσι περισσότερη δύναμη κοπής χωρίς να χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από τον χρήστη.

Τι είναι το EasyCut™ της Fiskars?

Όλα τα εργαλεία της Fiskars® είναι εργονομικά σχεδιασμένα για άνεση και ευκολία χρήσης. Από τα μικρά ψαλίδια και τις ψαλίδες μπορντούρας μέχρι τα πιο εξειδικευμένα κλαδευτήρια κορυφής, χειρός ακόμα και τα μοναδικής κατασκευής τσεκούρια της Fiskars® είναι όλα εξοπλισμένα με λαβή/λαβές τεχνολογίας SoftGrip™. H πατενταρισμένη ευρεσιτεχνία SoftGrip™ της Fiskars® συνίσταται σε εργονομικές λαβές οι οποίες είναι κατασκευασμένες από εξτρά ανθεκτικά συνθετικά υλικά για να παρέχουν απορρόφηση των κραδασμών, ακλόνητη σταθερότητα στην λαβή και ως εκ τούτου άνεση και ευκολία κατά την χρήση.

Τι είναι το SoftGrip™ της Fiskars?

Τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνική κατασκευή και υλικά. Έχουν δοκιμαστεί και αποδίδουν άριστα για τις δραστηριότητες και τα περιβάλλοντα για τα οποία δημιουργήθηκαν. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είμαστε, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα κατά τη διαδικασία κατασκευής. Εάν εντοπίσετε σφάλμα με την κατασκευή ή τα υλικά του προϊόντος Fiskars®, μπορείτε να υποβάλετε αξίωση εγγύησης στο κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το προϊόν. Οι αξιώσεις εγγύησης πρέπει να υποβληθούν γραπτώς εντός τριάντα (30) ημερών από τη στιγμή που το ελάττωμα είναι ή θα έπρεπε να διαπιστωθεί. Επιπλέον, προσφέρεται μια εκτεταμένη εργοστασιακή εγγύηση 25 ετών για τις ακόλουθες σειρές premium: • Τσεκούρια των σειρών X-Series και Norden (απαιτείται εγγραφή) • 365 Περιορισμένη έκδοση Τσεκουριών Επιπλέον, προσφέρεται μια εκτεταμένη εργοστασιακή εγγύηση 25 ετών για τις ακόλουθες σειρές premium: • Τσεκούρια των σειρών X-Series και Norden (απαιτείται εγγραφή) • 365 Περιορισμένη έκδοση Τσεκουριών

Εγγυημένη ποιότητα της της Fiskars!